Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Invoering

Los Angeles College of Music (LACM) bereidt studenten om leiders in de muziek en biedt bachelor- en Associate's graden en diploma's in muziek, Music Production, Songwriting, componeren voor Visuele Media and Music Business. Gelegen in het hart van de muziek en entertainment industrie, is de faculteit bestaat uit de huidige toonaangevende muziek professionals met een passie voor het inspireren van de volgende generatie. Het college biedt een aanzienlijk aantal van de echte wereld spelsituaties met professionele muzikanten, niet alleen collega's, waardoor het een van de top muziekscholen vandaag. De student lichaam bestaat uit getalenteerde studenten uit de hele wereld die partner samen in een intieme en ondersteunende omgeving te leren om te creëren, op te nemen, uit te voeren en op de markt baanbrekende muziek in de huidige competitieve muziekindustrie.

(Voorheen bekend als LAMA, The Los Angeles Music Academy.)

LACM is geaccrediteerd door de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM).

LA College of Music werd onlangs uitgeroepen tot een van de "20 Beste Muziek Conservatoria in de VS" door TheBestSchools.org. De ranking website vermeld LACM als nummer 16, boven Bard College Conservatory of Music, McNally Smith, Colburn Conservatorium en Musicians Institute. Van de op de ranglijst hedendaagse muziek programma's, LACM gelederen nummer 1 op de West Coast.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Pasadena

    Los Angeles College of Music | 300 South Fair Oaks Ave., 91105 , Pasadena

Vragen