Keystone logo
© Lakeland University
Lakeland University

Lakeland University

Lakeland University

Invoering

Opgericht in 1862, Lakeland University is een innovatieve, betaalbare, vier jaar, particuliere universiteit die de vrije kunsten integreert met ervaringsleren door middel van de bekroonde Cooperative Education programma. Lakeland bedient ongeveer 2.000 studenten, waaronder studenten op de residentiële hoofdcampus in Sheboygan County, Wis, studenten en afgestudeerden die avond- en online cursussen volgen via een van de zes centra van Lakeland verspreid over Wisconsin en studenten die zijn ingeschreven op de campus in Tokio, Japan. Ga voor meer informatie naar lakeland.edu. Lakeland is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission

toelatingen

Wat is er nodig om toegang te krijgen tot Lakeland University ? Lakeland is een test-optionele instelling die er trots op is een holistische benadering te hanteren bij het overwegen van een kandidaat voor toelating. Hoewel studenten kunnen kiezen of hun testscores al dan niet een rol spelen in het toelatingsproces, begrijpen we dat er inherente tekortkomingen zijn bij het proberen je academische potentieel in één examen samen te vatten. We zoeken de student die wil leren en lid wil zijn van een gemeenschap die gespecialiseerd is in individuele aandacht, zowel academisch als interpersoonlijk.

Wees een Muskie

Lakeland University accepteert het hele jaar door studenten. Om uw woningkeuze en financiële hulppakket te maximaliseren, raden we u aan om u vroeg in uw laatste jaar van de middelbare school aan te melden. We raden de volgende voorbereidende werkzaamheden voor de middelbare school aan:

 • Engels: 4 jaar
 • Wiskunde: 3-4 jaar
 • Natuurwetenschappen: 3 jaar
 • Sociale studies: 2 jaar
 • Vreemde talen: 2 jaar
 • Eventuele aanvullende cursussen op voorbereidende gebieden voor de universiteit

Beurzen en financiering

Lakeland streeft ernaar uitzonderlijke waarde te bieden tegen beheersbare kosten. Daarom bieden we verschillende beurzen aan om de kosten van je opleiding betaalbaarder te maken.

We moedigen ook alle studenten die een studiebeurs aanvragen aan om een gratis aanvraag voor Federal Student Aid (FAFSA) in te dienen.

Nadat u bent geaccepteerd voor Lakeland , kunt u beginnen met het aanvragen van beurzen via uw Future Muskie Portal. Om toegang te krijgen tot de portaalsite gebruikt u de inloggegevens die u heeft aangemaakt toen u zich voor het eerst bij Lakeland aanmeldde. Elke beursmogelijkheid wordt als een "formulier" op uw checklist vermeld.

Als je vragen hebt of aanvullende beursinformatie wilt, neem dan contact op met je toelatingsadviseur of het financiële hulpkantoor!

Waarom studeren aan {school_name_variable}

Lakeland University biedt studenten innovatieve manieren om hun academische graad te behalen en hun carrièredoelen werkelijkheid te maken.

Lakeland werd onlangs door US News & World Report geëerd op de jaarlijkse ranglijst van beste hogescholen omdat het tot de topscholen in de Midwest-regio behoort wat betreft het bevorderen van de sociale mobiliteit voor haar studenten.

Nog enkele redenen waarom studenten voor Lakeland kiezen:

 • Ons bekroonde Cooperative Education -programma
 • Lancering: door studenten gerunde bedrijven Lakeland
 • Onze populaire BlendEd- en BlendEd Live- platforms
 • Maximaal overdrachtskrediet
 • Zes handige locaties in Wisconsin

Prijzen & accreditaties

Lakeland University is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission (HLC). Instellingen voor hoger onderwijs moeten periodiek externe evaluaties uitvoeren om hun accreditatie te behouden. De laatste uitgebreide evaluatie van Lakeland University vond plaats in 2019. Na dat bezoek ontving de universiteit, op aanbeveling van het bezoekende team, een herbevestiging van de accreditatie voor tien jaar. De Higher Learning Commission zal Lakeland 's Jaar 4-evaluatie in de zomer van 2023 uitvoeren.

Higher Learning Commission, service mark

Gespecialiseerde accreditatie:
Staatsgoedkeuringen:

De niet-gegradueerde lerarenopleiding en de voorbereidingsprogramma's voor graduate school-adviseurs van Lakeland University zijn goedgekeurd door het Wisconsin Department of Public Instruction.

Het graduate programma van Lakeland University in klinische counseling op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg is goedgekeurd door het Wisconsin Department of Safety and Professional Services als een vooraf goedgekeurd professioneel counselingprogramma onder MPSW 14.01.

Het afstudeerprogramma van Lakeland University in klinische counseling op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg is ook goedgekeurd als pre-certificeringsprogramma voor adviseurs op het gebied van middelenmisbruik door het Wisconsin Department of Safety and Professional Standards.

Lakeland University neemt deel aan de State Authorization Reciprocity Agreements. Lakeland University is een lid met een goede reputatie van de National Council for State Authorization Reciprocity Agreements (NC-SARA). Als zodanig is Lakeland bevoegd om programma's en diensten te leveren aan inwoners van deelnemende staten, territoria en protectoraten.

SARA seal 2024 participating institution

De baccalaureaatopleiding verpleegkunde is geaccrediteerd door de Commission on Collegiate Nursing Education.

Locaties

 • Plymouth

  W3718 South Dr, Plymouth, 53073, Plymouth

Vragen