Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Lander University

Lander University

Lander University

Invoering

Opgericht in 1872, Lander University is een co-educatieve, door de staat ondersteunde, uitgebreide, regionale, vier jaar universiteit in Greenwood, SC Met ongeveer 2.700 studenten, Lander en biedt een uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen de traditionele vrije kunsten en wetenschappen programma's, en zijn professionele programma's in het bedrijfsleven, het onderwijs en de verpleging.

Mission Statement

Geworteld in de overtuiging dat het onderwijs is een bevrijdende kracht die het mogelijk maakt voor het individu om een ​​leven van zinvolle activiteiten te leven, persoonlijke voldoening, en dienstbaarheid aan anderen als een buurman en een burger heeft Lander Universitair onderwijs gekozen en leren als haar voornaamste punten van zorg en het verstrekken van een uitdagende onderwijs voor gekwalificeerde studenten als haar missie.

Via haar liberal arts programma's en zijn professionele scholen van het bedrijfsleven, het onderwijs, en verpleging, de Universiteit biedt een undergraduate curriculum dat een brede liberale onderwijs met gespecialiseerde studie die leidt ofwel tot onmiddellijke toepassing in een carrière of voor meer geavanceerde studie combineert.

De undergraduate programma's bieden mogelijkheden voor studenten om vaardigheden in een grote discipline te bereiken en om een ​​brede basisvorming is ontworpen om hen te helpen bij het ontwikkelen van het vermogen (1) te verzamelen en kritisch informatie uit een scala van gebieden te analyseren en om die informatie als een te gebruiken verkennen basis voor gemotiveerde vonnissen en voor een effectieve oplossen van problemen, (2) om uiteenlopende ideeën en informatie te synthetiseren, en (3) om duidelijk te begrijpen en over te brengen ideeën.

In aanvulling op de undergraduate programma's, Lander biedt een beperkt aantal masteropleidingen en post-graduate opleidingen die inspelen op kritieke behoeften van de directe regio en de staat. Ondersteunende rol van de universiteit als een onderwijsinstelling en het besef dat wetenschap is essentieel voor het opzetten en onderhouden van uitmuntendheid van instructie, Lander faculteit zich bezighouden met wetenschappelijke en creatieve activiteiten die overeenstemmen met hun onderwijs velden. Bovendien zijn de docenten en personeel te erkennen verantwoordelijkheid Lander's aan het publiek en aan de lokale economie; dus de universiteit dient als een intellectueel en cultureel centrum en werkt samen met diverse instanties, scholen en bedrijven.

De universiteit, gelegen nabij het centrum van Greenwood, een kleine stad in South Carolina, combineert stedelijke met landelijke en traditionele met moderne voorzieningen. Trots op zijn identiteit als een kleine, studentgerichte openbare vier jaar universiteit met een verzorgende educatieve omgeving, Lander zet zich in voor een geleidelijke maar een beperkte groei tot een grootte van ongeveer 3300-3500 studenten. Omdat student succes hangt voor een groot deel op de bereidheid, de universiteit zich de toegang tot de studenten die een goede voorbereiding voor het hoger onderwijs kunnen aantonen, hetzij door middel van een voorspelde GPA of via eerdere succes op een andere post-secundair instelling.

Terwijl Lander dient vooral studenten uit een zeven county gebied (Greenwood, Laurens, Edgefield, Abbeville, McCormick, Newberry, en Saluda) en weerspiegelt de demografische diversiteit van dit kiesdistrict, streeft ernaar om studenten te trekken uit alle regio's van Zuid-Carolina, alsmede uit andere staten en het buitenland, omdat een geografisch diverse bevolking beter bedient de educatieve belangen van alle studenten. Lander trekt voornamelijk gekwalificeerde traditionele full-time studenten, maar is verheugd over niet-traditionele en part-time studenten ook.

Lander University's inzet voor de uitbreiding van educatieve mogelijkheden om deze uiteenlopende kiesdistricten weerspiegelt de overtuiging dat de burgers van een vrije samenleving hebben het recht om de verrijkende voordelen van het hoger onderwijs.

Goedgekeurd door de Lander Universitaire Faculteit: 19 maart 1997 Goedgekeurd door de Lander University Raad van Toezicht: 20 maart 1997 Goedgekeurd door de Zuid-Carolina van de Commissie op het Hoger Onderwijs: 9 oktober 1997

institutionele effectiviteit

Lander University zet zich in voor een uitgebreid programma van institutionele effectiviteit: het opzettelijk, systematische, analytische en aan de gang zijnde proces van het verzamelen, analyseren en het maken van beslissingen op basis van gegevens en informatie met betrekking tot de doelstellingen van elke eenheid en van de universiteit.

De Office of Institutional Assessment en effectiviteit is verantwoordelijk voor de coördinatie van de evaluatie en de institutionele effectiviteit inspanningen van alle eenheden binnen de universiteit, met inbegrip van academische en ondersteunende eenheden. Het Strategisch Plan Goals Report Card is het hoogtepunt van een jaarlijkse, universiteitsbrede inspanning om te bepalen in welke mate het Strategisch Plan doelstellingen, vastgesteld door de Raad van Bestuur, worden bereikt.

Lander University is geaccrediteerd door de Commissie over de Colleges van de Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en scholen (SACSCOC) tot gunning baccalaureaat en masteropleidingen.

De Lander University Story

Lander University werd opgericht als een college voor vrouwen door Methodist predikant Samuel lander in 1872, als Williamston Vrouw College in Greenville, South Carolina. Het bleef een privé-instelling voor 26 jaar.

In 1898, het college kreeg de steun van de South Carolina conferentie van de Methodist Episcopal Church, Zuid. In 1904 werd de universiteit verplaatst naar Greenwood, SC, en werd omgedoopt Lander College ter ere van de oprichter.

Mannen werden toegelaten in 1943, en de instelling is nu volledig coeducational.

In 1948, toen de Methodisten Conferentie, op grond van een beleid van consolidatie in haar onderwijs inspanningen, besloten tot het einde ondersteuning van Lander College, geïnteresseerde burgers van Greenwood gevormd De Lander Stichting als een non-profit bedrijf en huurde het college van de kerk.

In 1951, het graafschap van Greenwood verkregen de naam en het pand College van de Methodisten Conferentie. De South Carolina Algemene Vergadering van de Provincie van Greenwood Onderwijs Commissie, bekend als The Lander Foundation, opgericht om te dienen als de Raad van Toezicht voor het college. Lander werd daarmee de enige vier jaar liberal arts college in de Verenigde Staten te worden gecontroleerd en door de provinciale overheid worden gefinancierd.

Op 1 juli 1973, Lander College kwam onder de controle van de Board of Trustees van de staat Colleges van South Carolina, het maken van Lander een door de staat ondersteunde college. De State College Board of Trustees beheerst Lander, het College van Charleston en Francis Marion College. Vanaf 1 juli 1988 het bestuur van Lander berustte bij de Lander College Board of Trustees.

Op 1 juli 1992, door de werking van de Raad van Toezicht, werd de instelling Lander University.

De universiteit heeft gediend door twaalf presidenten: Samuel Lander (1872-1904); John O. Willson (1904-1923); B. Rhett Turnipseed (1923-1927); RH Bennett (1927-1932); John W. Speake (1932-1941); John Marvin Rast (1941-1948); Boyce M. Grier (1948-1966); E. Don Herd, Jr. (1966-1973); Larry A. Jackson (1973-1992); William C. Moran (1992-2000); Daniel W. Ball (2000-2015); en Richard E. Cosentino (2015-heden).

Lander University onderschrijft een beleid van gelijke onderwijskansen en werkgelegenheid kansen voor iedereen.

De Lander Foundation

Sinds zijn geboorte in 1948, heeft The Lander Foundation een belangrijke rol in het leven van Lander University gespeeld. Voor 25 jaar, de Stichting was de beleidsbepalende bestuur van de universiteit. Wanneer Lander verplaatst van private naar staatssteun in 1973, werd de deelstaten Foundation gereorganiseerd in een onafhankelijke, non-profit organisatie die uitsluitend aan Lander ondersteunen.

Als een openbare instelling, Lander University ontvangt staatsfondsen om ervoor te zorgen dat haar studenten zijn voorzien van een sterke, basisonderwijs. Lander, echter, zet zich in voor het aanbieden van een opleiding die verder gaat dan de basics.

Vrienden van Lander die die visie delen helpen door tussenkomst van de Lander Foundation, de financiering die het verschil tussen een zeer goede opleiding en een die is werkelijk uitstekend maakt.

Een verschil maken, dat is wat Lander University en The Lander Foundation zijn allemaal over.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Greenwood

    Lander University 320 Stanley Ave. Greenwood, SC 29649-2099, , Greenwood

    Vragen