Keystone logo
Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Invoering

Landmark Baptist College is een Bijbelschool dat een bediening is van de Landmark Baptist Church. Ons belangrijkste doel is om mannen en vrouwen op te leiden om de Heer te dienen in een plaatselijke kerkomgeving.

Als kind bracht pastor Carter zijn vroege jaren door met opgroeien in Zuid-Georgië; Maar toen hij ongeveer acht jaar oud was, verhuisde zijn familie naar de omgeving van Haines City. Daar bracht hij de rest van zijn jeugd door en studeerde af aan de plaatselijke middelbare school in de stad. Na zijn afstuderen werkte hij in de omgeving en racete hij in zijn vrije tijd met auto's. Hij werd al snel een zeer succesvolle autocoureur en een bekende favoriet in het centrum van Florida.

Rond dezelfde tijd vertrouwde pastoor Carter Christus als zijn Redder nadat de jongedame met wie hij wilde daten erop stond dat hij met haar naar een fundamentele baptistenkerk ging. Die jongedame, Sonja, werd later zijn vrouw en ze verhuisden naar Winter Haven, Florida. Pastor Carter ging naar de Bijbelschool in Lakeland, Florida, en accepteerde toen zijn eerste pastoraat in Gant Lake, Florida.

Locaties

  • Haines City

    East Hinson Avenue,810, 33844, Haines City

    Vragen