Keystone logo
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK) Bachelor of Business Administration in International Sport Business Management
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK)

Bachelor of Business Administration in International Sport Business Management

Rovaniemi, Finland

7 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

EUR 9.500 *

Op de campus

* de hoogte van het collegegeld is afhankelijk van het startjaar van je studie

Invoering

Ben je geïnteresseerd in sport? Wil jij werken binnen een internationale zakelijke omgeving? Wil je je passie voor sport en zaken combineren om een Pathway te creëren voor een baan waar je van houdt? Het Degree-programma over International Sport Business Management biedt een allround educatieve ervaring die is ontworpen om u voor te bereiden op de sportsector.

In het International Sport Business Management-programma krijgt u de kans om uw begrip van duurzame ontwikkeling in sport, financieel management, sportmarketing, ondernemerschap, sporttoerisme, evenementenbeheer en bedrijfsontwerp te ontwikkelen. Uitgerust met deze sterke basis, ben je bereid om echte uitdagingen in de sportindustrie met vertrouwen en bereidheid aan te gaan.

Als je eenmaal bent afgestudeerd, kun je uitkijken naar een carrière in de sportbusiness en -management. Als expert in verschillende onderwerpen, waaronder duurzaamheid, projectmanagement en leiderschap, is verhuizen naar de werkplek of het opzetten van een eigen bedrijf een vanzelfsprekende volgende stap in je carrière. Het noordpoolgebied is een perfecte locatie om je vaardigheden te ontwikkelen. Lapland is een regio van sportieve uitmuntendheid en we staan klaar om u te helpen uw beste zelf te bereiken.

In Lapland en internationaal bloeit de sportindustrie, en er is een constante behoefte aan een personeelsbestand dat is uitgerust met up-to-date vaardigheden en middelen om de industrie vooruit te laten sprinten. Als afgestudeerde van International Sport Business Management kun jij een van de toekomstige innovators zijn in deze snelgroeiende industrie.

De studieomgeving en samenwerking met het beroepsleven

Het voordeel van dit programma is de unieke omgeving. Je studeert in een innovatieve leeromgeving die theorie, praktijk en moderne faciliteiten combineert met geavanceerde technologieën die effectief leren ondersteunen. Je krijgt een meer concrete benadering van de bestudeerde onderwerpen binnen projecten die worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties. Het programma stimuleert de ontwikkeling en implementatie van innovatieve duurzame bedrijfsideeën in gezamenlijke projecten met sportbedrijven, lokaal en internationaal. Implementatie van studies kan verschillende vormen aannemen: zowel klassikale studies als veldactiviteiten zoals praktijktraining in een bedrijf en excursies in de regio, een internationale uitwisselingsperiode en virtuele studies.

Het onderwijs vindt plaats op de campus in Rovaniemi. Er zijn echter enkele online implementaties mogelijk. Internationalisering en globalisering staan natuurlijk centraal in je studie. Werken in teams is een belangrijk onderdeel van onze studies. Als student krijg je een individueel studieplan (ISP) op basis van je noden om je vaardigheden te versterken. Als internationaal programma dagen we studenten uit om tijdens hun studie rekening te houden met culturele en communicatieve elementen ter voorbereiding op hun toekomstige carrièrepaden.

De stad Rovaniemi biedt u ook uitstekende mogelijkheden voor buitenschoolse activiteiten en sport. Tijdens je studie werk en studeer je in nauwe samenwerking met de vertegenwoordigers van het beroepsleven.

Voorbeelden van onze samenwerking met het beroepsleven:

  • Georganiseerde bezoeken aan lokale en partnerbedrijven
  • Real-life samenwerkingsprojecten met bedrijven
  • Gebeurtenissen die verband houden met het beroepsleven
  • Studie-eenheden die je voorbereiden op het werkende leven
  • Praktische training
  • Sollicitatie- en cv-workshops
  • Diverse buitenschoolse activiteiten en activiteiten van studentenverenigingen waar je je netwerk kunt opbouwen, bijvoorbeeld bijles.

Verbeter uw internationale vaardigheden

Studeren in het Engels verbetert je taalvaardigheid, een gewaardeerde vaardigheid in het beroepsleven. Studeren in multiculturele groepen ontwikkelt je cultureel bewustzijn, een zeer gewaardeerde vaardigheid in het beroepsleven. Je krijgt ook de kans om internationalisering thuis te ervaren door gezamenlijke implementatie van studie-eenheden en evenementen samen met de lokale studenten. Je kunt je internationale vaardigheden ook verbeteren door in het buitenland te studeren of stage te lopen. We hopen ook dat je zo van Lapland geniet dat je na je afstuderen hier blijft. De beste manier om aan die reis te beginnen, is door te zoeken naar een stageplaats bij een lokaal bedrijf. Tijdens je studie krijg je de kans om Fins te leren.

Programma collegegeld

Over de school

Vragen