Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Lawrence University

Lawrence University

Lawrence University

Invoering

Top geclassificeerd als Private Residential Liberal Arts Experience

Lawrence University is een hoog aangeschreven particuliere liberale kunstacademie en conservatorium van muziek die uitsluitend is gewijd aan het bacheloronderwijs. Gelegen in het gastvrije Midwesten van de staat Wisconsin, met 15% van de 1500 studenten uit meer dan 50 landen buiten de VS, is de Lawrence-gemeenschap een van de meest internationaal diverse in het land. Een trots lid van de Colleges That Change Lives the organization, Lawrence is toegewijd aan een geëngageerde leerbenadering die capaciteiten ontwikkelt die zeer worden gewaardeerd door graduate schools en werkgevers.

programma's

 • Bachelor of Arts met 44 studiegebieden
 • Bachelor of Music met 4 algemene hoofdvakken en twee aandachtsgebieden
 • 5-jarige Double Degree Bachelor of Arts en Bachelor of Music

Verloofd leren bij Lawrence

Verloofd leren omvat uitdagende en zinvolle persoonlijke leerervaringen met docenten en klasgenoten in groepsgrootten van gemiddeld 15 studenten. Deze actieve vaardigheden van onderzoeken, debatteren, onderzoeken en creëren, zullen je voorbereiden om je aan te passen en te gedijen in een steeds veranderende wereld.

Bij Lawrence komen onze 1.500 studenten uit 's werelds grootste steden en kleinste steden om een samenhangende woongemeenschap te vormen in een gastvrije en veilige stad. Lawrence-studenten zijn academisch, sociaal, cultureel en economisch divers. Ze zijn intelligent, vriendelijk en gedijen op samenwerking.

Voorbij de hoofdcampus biedt Lawrence campuservaringen op onze serene 441 hectare grote Bjorklunden-campus, een retraite op slechts 160 kilometer ten noordoosten van Appleton en ons Londen Centre, genesteld in het hart van Londen, een van 's werelds meest opwindende wereldsteden.

Campusfuncties

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • Appleton

   711 E. Boldt Way, , Appleton

  Vragen