Keystone logo
Leeds Beckett University BA (Hons) Boekhouding en financiën
Leeds Beckett University

BA (Hons) Boekhouding en financiën

Leeds, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Voor VK / EU-onderdaan. £ 13.000 voor internationale studenten. Sandwichjaar Normaal gesproken besteed je een heel jaar aan stage. Voor dit jaar betaalt u een gereduceerd tarief van £ 1385 voor VK / EU en 1950 voor internationaal.

Invoering

Deze cursus geeft u een diepgaand begrip van boekhouding en financiën en hun belang voor organisaties en bedrijven.

Als onderdeel van je cursus:

 • Pas uw studies aan door uw modules te kiezen die passen bij uw interesses of toekomstige loopbaanrichting
 • Specialiseer je in accountancy of krijg een bredere kijk op zaken
 • Toegang hebben tot branchelinks en gastcolleges

Als je in je derde jaar een betaalde stage volgt, ontwikkel en verbeter je je inzetbaarheid. Onze studenten hebben stage gelopen bij Disney, Morrisons en de NHS.

Waarom studeren Accounting en Finance aan de Leeds Beckett University

 1. Profiteer van het gebruik van industriestandaard technologie die tijdens uw cursus is ingebed om ervoor te zorgen dat u een werkklare afgestudeerde wordt
 2. Onze banden met professionele regelgevende instanties en financiële professionele instellingen zorgen ervoor dat uw opleiding voldoet aan de normen die door werkgevers worden geëist
 3. Bekende sprekers zullen hun ervaringen en persoonlijke inzichten delen via het gastcollege-programma van de Leeds Business School
 4. Je hebt de mogelijkheid om voor je laatste studiejaar een stage in de branche te volgen, waardoor je echte werkervaring wordt verbreed en indruk wordt gemaakt op potentiële werkgevers

Onderwijzen en leren

Zelfstudie is een cruciaal onderdeel van leren aan de universiteit en je zult vele uren zelfgestuurd onderzoek en lezen moeten ondernemen, en beoordelingen moeten voorbereiden en schrijven. Uw cursus wordt geleverd door middel van een aantal modules, die u zullen helpen bij het plannen van uw tijd en het vaststellen van een studieroutine. Buiten uw lezingen, workshops en werkcolleges is er een scala aan ondersteuning beschikbaar om te helpen bij uw onafhankelijke studie. Onze vakspecifieke bibliothecarissen staan voor u klaar om u door te verwijzen naar de gespecialiseerde leer- en studievaardigheden. Je krijgt ook een academische adviseur toegewezen om je feedback en ondersteuning op maat te geven.

Carriere vooruitzichten

Met deze cursus bent u snel op weg om u te kwalificeren als professionele accountant. Na het behalen van uw diploma hebt u substantiële vrijstellingen van de examens die vereist zijn om lid te worden van de belangrijkste professionele accountancy-instellingen zoals de Association of Chartered Certified Accountants, het Chartered Institute of Management Accountants en het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales. Naast boekhouding, kunt u een breed scala aan stimulerende en financieel lonende beroepen invoeren, waaronder boekhouding, effectenhandel, functies in de financiële dienstverlening en bedrijfsbeheer.

 • Stagiair Chartered Accountant
 • Accountant
 • Financieel assistent
 • Financieel medewerker

Beurzen en beurzen

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om een opleiding te volgen hier aan de Leeds Beckett University Als je erover denkt om bij ons te komen studeren voor je bachelordiploma, kom je mogelijk in aanmerking voor een studiebeurs of een beurs.

Beurzen worden meestal toegekend op basis van het gezinsinkomen, terwijl beurzen beschikbaar zijn voor een aantal gebieden en gebaseerd zijn op sportieve of academische excellentie.

Beckett Carrière-team

Ons Beckett Careers Team zal u ondersteunen bij alle aspecten van uw carrièreplanning, op de universiteit en daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of naast je studie ervaring wilt opdoen, hulp nodig hebt bij het voorbereiden van een sollicitatie of het verkennen van vacatures voor een afgestudeerde, wij kunnen je bij elke stap van deskundige ondersteuning voorzien!

Tijdens je universitaire reis en tot vijf jaar na je afstuderen heb je toegang tot een breed scala aan ondersteuning en tools om je te helpen met:

 • Voorbereidingen treffen om te solliciteren
 • Werken aan je cv
 • Voorbereiden op een interview
 • Solliciteren op vacatures of plaatsingen voor afgestudeerden
 • Verbinden met werkgevers en organisaties

156310_pexels-photo-3184360.jpeg
fauxels / pexels

Vergoedingen en financiering

UK / EU

£ 9.250

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die in 2021/22 binnenkomen, is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Sandwichjaar

Normaal gesproken zult u een heel jaar in plaatsing doorbrengen. Voor dit jaar betaalt u een verlaagd tarief van £ 1385.

Internationale

£ 13.000

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die in 2021/22 binnenkomen, is £ 13000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk studiejaar op dit niveau vastgesteld.

Sandwichjaar

Normaal gesproken zult u een heel jaar op stage lopen. Voor dit jaar wordt u een gereduceerd tarief van £ 1950 in rekening gebracht.

uitrusting

Rose Bowl

Ons Rose Bowl-gebouw biedt indrukwekkende lesruimten, collegezalen en conferentiefaciliteiten en is een geweldige plek om te netwerken. Het plaatst je midden in een dynamisch bedrijfsleven in een stad met een bloeiende arbeidsmarkt.

Zendplaats

Broadcasting Place is uitgeroepen tot een van 's werelds beste hoge gebouwen en een groot gesprekspunt in Leeds. Hier worden onze cursussen over kunst, design, mode, architectuur en gebouwde omgeving gegeven. Het biedt creatieve en eigentijdse leeromgevingen, zit vol met de nieuwste technologie en is een brandpunt voor innovatief denken.

Sociale ruimtes

Er zijn veel sociale ruimtes op onze campus waar je kunt bijpraten met vrienden.

Sheila Silver-bibliotheek

Je vindt altijd wel een plek om te studeren - onze Sheila Silver Library op City Campus is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend. En het is meer dan alleen boeken - u kunt laptops en camera-apparatuur lenen, afdrukken en kopiëren, duizenden elektronische bronnen doorzoeken, in een groep werken of in een stille studeerkamer.

Bredere campus

Onze universiteit is erg trots op haar gespecialiseerde faciliteiten die zich in verschillende gebouwen op onze campus en in de rest van de stad bevinden.

Portland / Calverley

Onze gebouwen in Portland en Calverley zijn de thuisbasis van gespecialiseerde gezondheids-, zakelijke en juridische faciliteiten die zijn ontworpen om uw leren tot leven te brengen.

Leeds School of Arts

Ons nieuwe Leeds School of Arts-gebouw van £ 80 miljoen geeft studenten toegang tot uitstekende professionele faciliteiten van industriestandaard en innovatieve leerruimtes.

Toelatingseisen

UK / EU

UCAS-tariefpunten: 112 punten vereist. (Minimaal 72 van twee A-niveaus of gelijkwaardig, uitgezonderd algemene studies).

 • GCSE's:
  GCSE Engelse taal en wiskunde in graad C of hoger (graad 4 voor degenen die hun GCSE vanaf 2017 zitten) of gelijkwaardig. Key Skills Level 2, Functional Skills Level 2 en het Certificate in Adult Literacy / Cumeracy worden geaccepteerd in plaats van GCSE's.
 • Toegang tot HE-diploma:
  Over het geheel genomen slagen met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten.
 • Schotse onderscheidingen:
  Minimaal 5 vakken in Grade B op hoger niveau.
 • Irish Leaving Certificate:
  Minimaal 5 vakken op Grade C1 of hoger op Higher Level waarvan minimaal 3 op B2.
 • Instapniveau 6:
  Kandidaten moeten een HND, Foundation-graad of een gelijkwaardige onderscheiding hebben in de verwante vakken van Business.
 • Selectiecriteria
  We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie wordt ontleend aan uw persoonlijke verklaring en referentie en wordt alleen gebruikt als u aan de algemene toelatingseisen heeft voldaan.
 • Internationaal baccalaureaat
  25 punten
 • IELTS
  IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke aanvrager die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

Volwassen sollicitanten:

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen kandidaten die academisch potentieel aantonen. Alle studenten zullen in aanmerking worden genomen via het hierboven beschreven contextuele toelatingsbeleid. Als je niet aan de vereisten voldoet via het contextuele toelatingsbeleid, kunnen we je misschien alsnog een aanbod doen als je recente relevante werkervaring hebt via ons beleid 'Erkenning van eerder leren'. Zorg ervoor dat u zowel uw kwalificaties als eventuele relevante werkervaring in uw sollicitatie vermeldt, zodat we u, indien van toepassing, in aanmerking kunnen nemen voor beide regelingen.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze standaard toelatingseisen van GCSE graad C in de Engelse taal en, waar gespecificeerd, wiskunde. Alternatieve kwalificaties zoals functionele vaardigheden worden voor de meeste cursussen geaccepteerd in plaats van GCSE's.

Internationale

 • Selectiecriteria
  We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie wordt ontleend aan uw persoonlijke verklaring en referentie en wordt alleen gebruikt als u aan de algemene toelatingseisen heeft voldaan.
 • Internationaal baccalaureaat
  25 punten
 • IELTS
  IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke aanvrager die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

Controleer uw kwalificaties

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen bij het vergelijken en verifiëren van je kwalificaties. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u uw Engelse taalvaardigheid verbeteren?

Maak je geen zorgen als je niet het niveau Engels hebt dat vereist is voor de door jou gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

leerplan

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Chat with students

Vragen