We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Lees-McRae College

Lees-McRae College

Lees-McRae College

Invoering

Lees-McRae College

Over Lees-McRae

We hebben een missie. Lees-McRae opleidt en inspireert leerlingen om het leven en het werk te benaderen vanuit een creatieve, samenwerkend en kritisch perspectief in voorbereiding voor diverse carrières en omgevingen. Door middel van gezamenlijke ambitie, handhaven wij onze focus op de behoeften van alle leerlingen-residentiële op de campus en de mate-completion via onze online programma's. Sommige zijn atleten, sommige zijn in het honoursprogramma, en sommige zijn werken terwijl terug te keren naar school. Ongeacht waar je bent en waar je naartoe wilt, zal onze deskundige docenten en betrokken medewerkers helpen je er bent.

Ontdek je doel.

Lees McRae waarden

Waarden

We laten ons leiden door de gemeenschappelijke beginselen. De leden van de Lees-McRae familie-studenten, docenten, medewerkers, alumni-personifiëren deze gedeelde waarden:

 • De levenslange streven naar kennis is de kern van alles wat we doen.
 • We hebben nooit wankelen van onze eerste prioriteit en daarmee blijven de student centraal.
 • Door open en transparant met integriteit, we 'doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. "
 • De kans om te verbeteren en beter jezelf is beschikbaar voor iedereen.
 • We luisteren naar anderen en de praktijk respectvolle communicatie.
 • Financiële verantwoordelijkheid vereist gematigdheid en "levende binnen onze mogelijkheden."
 • We werken samen en streven naar samenwerking om wederzijdse doelen te bereiken.
 • De natuurlijke omgeving en haar bewoners-mens en dier-waardig zijn van het behoud.
Lees McRae leiderschap

Lees-McRae Voorzitter Barry M. Buxton spreekt met studenten buiten de historische Rock House

Geschiedenis: Lees-McRae heeft sound onderwijs door middel van haar motto, "In the Mountains, de bergen, voor de bergen" voor meer dan een eeuw.

Accreditatie

Lees-McRae College is geaccrediteerd door de Southern Vereniging van Hogescholen en scholen van de Commissie op Colleges te kennen baccalaureaat graden. Neem contact op met de Commissie over de Colleges in 1866 Zuid-Lane, Decatur 30033-4097 of bel 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van Lees-McRae College.

Ontdek je doel.

Ongeacht waar je bent en waar je naartoe wilt, zal onze deskundige faculteit en toegewijde medewerkers helpen je er bent.

Lees McRae doel

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Banner Elk

  191 Main St W, Banner Elk, NC 28604, , Banner Elk

Vragen