Keystone logo
Lees-McRae College Biologie
Lees-McRae College

Biologie

Banner Elk, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12.439 / per semester *

Op de campus

* per semester

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Lees McRae Biology 1

biologie

De biologie programma is ontworpen om u te verdiepen in de theorieën en concepten die het leven rijden: van de moleculaire krachten die de groei en ontwikkeling van dieren beheersen, om de ingewikkelde manieren onze omgeving beïnvloedt de gezondheid en ontwikkeling van dieren. Ons programma begint met een twee-semester inleidende sequentie die streeft naar een solide basis van kennis in de cel en moleculaire biologie en biochemie op te bouwen. Vervolgens worden deze concepten gebruikt om een ​​beter begrip van hoe cellen samenwerken om weefsels en uiteindelijk orgaansystemen bouwen, dierenfysiologie drijven ontwikkelen.

Na het voltooien van de inleidende sequentie, kunt u kiezen uit een breed breedtegraad van junior- en senior-level cursussen om uw eigen specifieke belangen te pakken in de biologie. Ons programma biedt uitgebreide instructie in voeding, voedselveiligheid, het metabolisme, cel- en moleculaire biologie, biochemie en ontwikkeling van dieren. Onze faculteit zijn opgeleid in een breed scala aan disciplines, wat betekent dat we kunnen u helpen een biologie diploma dat is speciaal op maat voor u te bouwen.

Snelle feiten

 • Al onze docenten hebben doctoraten in ongelooflijk divers gebied.
 • Inhoud van de cursus is afgestemd op de specifieke belangen van onze studenten aan te pakken.
Lees McRae Biologie 2

Wat heb je Studie

Wat je studie is grotendeels aan jou! Na de inleidende sequentie en benodigde cursussen voor uw tweede jaar (chemie, anatomie en fysiologie, en microbiologie), kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende cursussen gegeven door experts in hun vakgebied, met inbegrip van menselijke en dierlijke voeding, histologie, biochemie, ontwikkelingsbiologie, ecologie , Branche wetenschap van zoogdieren en celbiologie.

De biologie programma biedt twee concentraties:

Biomedische Wetenschappen Concentratie: De biomedische wetenschappen concentratie is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in de humane geneeskunde-base, en geïnteresseerd in de medische school, tand school, apotheek school zijn, programma's in de fysiotherapie en ergotherapie, en andere professionele graden. Het zal u ook voor te bereiden voor afgestudeerde werk in onderzoek biologie. U zult voltooien cursussen die nodig zijn om van toepassing op deze prestigieuze programma: kennismaking met biologie, anatomie en fysiologie, chemie, organische chemie, natuurkunde en wiskunde.

Pre-veterinaire Geneeskunde Concentratie: De pre-diergeneeskunde is een zeer gespecialiseerde programma dat u voor te bereiden op de toelatingsprocedure voor diergeneeskunde programma's. In dit programma je krijgt een alle van de voorwaarden voor de veterinaire scholen voldoen, evenals waardevolle expertise in de fysiologie en de verzorging van de dieren. Deze unieke concentratie omvat cursussen van de biomedische wetenschappen, het wild biologie, en wilde dieren revalidatie.

Lees McRae Biology 3

Buiten het klaslokaal

De faculteit in ons programma plaatst een groot deel van de nadruk op het leren dan lezing. Onze laboratoria zijn zorgvuldig gepland om onze studenten de kennis van de onderwerpen die wij behandelen tijdens de les verder uit te breiden. Van eiwit expressie, cholesterol kwantificering en zee-egels ontwikkeling, de studenten krijgen een waardevolle en verhandelbare Skillset in ons programma.

We hebben ook ten zeerste aan te moedigen studenten in ons programma om stages bij universiteiten en laboratoria in het hele land te zoeken. We hebben het geluk om studenten te plaatsen in ongelooflijk selectief zomer onderzoeksprogramma's, met inbegrip van stages bij Ivy League scholen, zoals Dartmouth College geweest. We hebben het gevoel dat de deelname aan deze programma's van onze studenten een voorsprong kan geven bij de aanvraag voor zeer concurrerende positie in graduate en professionele programma's.

Na zijn afstuderen

Vaak Career Areas:

 • Geavanceerde velden gezondheidszorg (ergotherapie, fysiotherapie, assistent-arts, arts (MD of DO), apotheker, tandarts, optometrist, etc)
 • Wetenschappelijk onderzoek (laborant, research professor, wetenschapsbeleid, overheid onderzoek)
 • Biotechnologie (forensisch laboratorium, medische testen, microbiologisch onderzoek)
 • Industrial biologie (farmaceutische productie, brouwerij / distilleerderij technicus)

alumni succes

 • Doctor in de Diergeneeskunde Student North Carolina State University College of Veterinary Medicine>
 • Doctor in de Diergeneeskunde Student University of Tennessee College of Veterinary Medicine
 • Doctor in de Diergeneeskunde Student Lincoln Memorial University College of Veterinary Medicine
 • Fysiotherapie Gediplomeerde Student Duke University School of Medicine
 • Biomedical Engineering Graduate Student Virginia Tech / Wake Forest University School of Biomedical Engineering
 • Inspanningsfysiologie Gediplomeerde Student Wake Forrest University
 • Voeding Graduate Student Westelijk Noord-Carolina University
 • Cardiologie Research Fellow Penn State Hershey Medical Center
 • Assistent Brouwer Oskar Blues Brouwerij

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen