Keystone logo
Lees-McRae College Communicatie kunst en vormgeving
Lees-McRae College

Communicatie kunst en vormgeving

Banner Elk, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12.439 / per semester *

Op de campus

* per semester

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Lees McRae Communication Arts

Communication Arts and Design

Als onze wereld verandert, dat doen onze vormen van communicatie. Onze Communication Arts and Design programma is gebaseerd op het concept van de "convergentie", het samenbrengen van creativiteit, praktische vaardigheden en technologische expertise. Deze elementen worden gemengd in een verenigd curriculum dat is breed met behoud van een diepte van de focus op de belangrijkste communicatie velden.

Alle Communication Arts and Design majors zijn verplicht om cursussen in diverse media te nemen om de veelzijdigheid te verkrijgen in hun vakgebied. Elke student zal worden voorzien van een sterke kern fundament. Van daaruit studenten kunnen kiezen tussen drie verschillende concentraties verder te verfijnen vaardigheden binnen hun gekozen gebied van belang.

De mededeling van de Arts and Design programma bereidt studenten voor op toekomstige loopbaan door het aanbieden van een uitdagende klassikale omgeving met een-op-een instructie die zich aanpast aan onze steeds veranderende wereld.

Snelle feiten

 • Alle docenten bezitten terminal graden in gebieden zoals de productie van films, studio kunst, webdesign, journalistiek en digitaal ontwerp.
 • In de afgelopen zes jaar, 85% van de Communication Arts & Design afgestudeerden hebben gekregen banen in hun gebied binnen zes maanden na het afstuderen.

Wat heb je Studie

Wat je studie in ons programma is allemaal aan jou. Wij zijn een veelzijdig programma samengesteld voor creatieve mensen. Wij zijn geen traditionele beeldende kunst belangrijke of communicatie belangrijk; Hier hebben we studio arts, digitaal ontwerp en communicatie gecombineerd in één programma waar je een goed afgeronde basis en de mogelijkheid om uw aandachtsgebied te kiezen.

Je zal beginnen met onze diverse stichtingen cursussen, welke theorie, digitaal ontwerp, en de studio cursussen omvatten. Zij zullen u een kans om geschiedenis, cultuur, technieken en materialen vervat in de wereld van kunst en design te verkennen. Als een student in ons programma, krijg je te kiezen welke creatieve baan voor u geschikt is. Wij bieden concentraties in Communication Arts, Creative Marketing en Studio Arts.

Communication Arts Concentratie: De Communication Arts concentratie duurt een beetje van elk van de belangrijkste gebieden. Hier hebben we te combineren studio kunst, digitaal ontwerp, professionele schrijven, en videoproductie. Dit is voor de student die een belang hebben in te gaan op de reclame en grafische kunst heeft.

Creative Marketing Concentratie: Onze Creative Marketing concentratie is de helft van de communicatie kunst en half business. We hebben dit ontworpen voor de student die wil werken met bedrijven of bedrijven. Door de geleerde vaardigheden in deze concentratie, hebben onze studenten gewerkt als liaison tussen marketing / reclame-en business teams, zoals media-ontwerpers, en zo klein business managers.

Studio Arts Concentratie: The Studio Arts concentratie combineert traditionele studio technieken met nieuwe media, waar het verleden de toekomst ontmoet. U vindt er een scala aan vaardigheden en technieken, variërend van tekening tot digitaal ontwerp te leren. Deze concentratie is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de beeldende of visuele kunsten zijn.

Buiten het klaslokaal

De faculteit in de Communication Arts and Design programma houd uw educatieve ervaring op een hoog niveau. Alle bezit zijn van een terminal graad en hun beroep uit te oefenen buiten het klaslokaal, waardoor die ervaringen aan u Het programma is ten minste één stage, maar we raden u aan om te zoeken naar anderen om uw ervaring te verbreden en bereiden je voor je post afstudeerplannen.

Na zijn afstuderen

Common Career Areas

 • Advertising (digitale ontwerper, grafisch ontwerper, webdesigner, journalistiek, fotografie, fotojournalistiek)
 • Schone Kunsten (atelier kunstenaar, galerij assistent, onderwijs)
 • Creatieve marketing (small business, e-marketing, kunst / business liaison)

alumni succes

 • Freelance Ontwerper Nike
 • Persoonlijk Cruise Consultant Carnival Cruise en Holland American Lines
 • Schrijver en Research SCAD
 • Graphic Designer HED Bicycles
 • Assistent Art Director LOGOnation
 • Print Shop Assistant Weaverville, NC
 • Art Director Carrol Leather
 • Graphic Design Intern Flat Top Brewing Co.
 • Digital Intern Bezoek Sarasota County

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BA Communication Design
  • Berlin, Duitsland
  • Hamburg, Duitsland
 • Media- en communicatieontwerp (BA)
  • Berlin, Duitsland
 • Bachelor of Arts Program in Creative Communication Design
  • Khlong Nueng, Thailand