Keystone logo
Lees-McRae College Sport Management
Lees-McRae College

Sport Management

Banner Elk, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12.439 / per semester *

Op de campus

* per semester

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Sport Management

Sport Management

De Bachelor of Arts in Sport Management is bedoeld voor studenten met een carrière interesse in atletische administratie, coaching, personal training, sport media en het bedrijfsleven. De primaire doelen van dit programma zijn een grondige kennis van de bestuurlijke planning, organisatie en administratie, geëvalueerd in het kader van een sportorganisatie te ontwikkelen, en de ontwikkeling van de bevoegde leiders die verlangen om hun studie voort te zetten in een graduate programma gericht op Sport Management.

De Sport Management programma is gebaseerd op een sterke basis die bestaat uit zeven krachtige Pijlers van het Leren:

 1. leiderschap
 2. Het management van mensen, faciliteiten en organisaties
 3. Het ontwerp, de ontwikkeling en marketing van sportprogramma's en sportieve evenementen
 4. Het financiële beheer van de sport en sportorganisaties
 5. Ethiek, recht, veiligheid en compliance in de sport
 6. Outstanding communicatieve vaardigheden in het spreken, schrijven en het maken van presentaties
 7. Succesvolle persoonlijke carrière voorbereiding en loopbaanontwikkeling, terwijl het begrijpen van het hoge niveau van de vaardigheden, kennis, inzet en hard werken op een dagelijkse basis die nodig is voor succes op het gebied van sport te wijten aan de hoeveelheid en de kwaliteit van de concurrentie

Snelle feiten

 • Ervaringsleren mogelijkheden door de atletische afdeling Bobcat en the Mountain Television Network.
 • Lees-McRae heeft 17 atletische teams die studenten in staat zijn om mee te doen met te krijgen en te leren van.
 • Ons programma wordt geleid door instructeurs die een succesvolle carrière in collegiale en professionele coaching, alsmede sportmanagement hebben gehad.

Wat heb je Studie

Alle cursussen in ons Sport Management programma is ontworpen om de fundamentele principes van alle zeven pijlers van ons Sport Management programma te vervullen. Daarom zal elke cursus omvat componenten van elk van de zeven pijlers binnen de cursus, zodat onze studenten komen om elk aspect van elke cruciale pijler te begrijpen, en bovendien, zodat onze studenten ontwikkelen de inherente en ingebakken mogelijkheid te overwegen en laat voor alle zeven pijlers bij elke uitdaging en besluit ze worden geconfronteerd met hun hele carrière.

Enkele van de onderwerpen die u zal bestuderen zijn leiderschap in de sport, sport financiën, sport wet, de organisatie en het beheer van sportprogramma's, sportfaciliteiten en locatie beheer en de hedendaagse problemen van de sport.

Buiten het klaslokaal

Onze Sport Management studenten waardevolle en lonende ervaringen buiten het klaslokaal. Deze ervaringen omvatten uitstekende stages bij-kampioenschap winnende professionele sportteams, golfresorts, onze Lees-McRae Athletic Department, gebied skigebieden, de YMCA en sport ontwikkelingsorganisaties.

Na zijn afstuderen

De sport-industrie heeft vele mogelijkheden voor afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in de professionele sport, college en de middelbare school sporten, amateur atletiek, de gemeenschap sport programmering, sport in het bedrijfsleven en sport voor ontwikkeling. Zoals de sport-industrie blijft groeien, zijn nieuwe carrièremogelijkheden beschikbaar komen op gebieden zoals het bedrijfsleven, recreatie, faciliteit, en event management. Sport professionals bevinden zich in een unieke en lonende industrie die paden met vele andere industrieën kruist.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of International Management (met specialisatie Sportmanagement)
  • Geneva, Zwitserland
  • Barcelona, Spanje
  • + 2 meer
 • Bachelor of Arts in Sports Management
  • Geneva, Zwitserland
 • BCom in sportmanagement
  • Johannesburg, Zuid-Afrika