Keystone logo
Lethbridge College Conservation Enforcement - Bachelor of Applied Science
Lethbridge College

Conservation Enforcement - Bachelor of Applied Science

Lethbridge, Canada

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Breng je passie voor het beschermen van het land, de natuur en de visbestanden naar een hoger niveau in het Conservation Enforcement - Bachelor of Applied Science-programma, de enige graad in zijn soort in Canada.

Deze graad in Lethbridge is aangescherpt door bijna vier decennia ervaring en was de eerste in zijn soort die in Canada werd aangeboden. Voortbouwend op het Natural Resource Compliance-diploma, stelt de toegepaste graad Conservation Enforcement u in staat om het land, de natuur en de visbestanden van het land te beschermen.

Door een bewezen mix van klassentheorie, laboratoriumoefeningen en excursies in de buitenlucht, ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om met problematische dieren in het wild om te gaan, overtredingen te onderzoeken, hulpbronnenwetten af te dwingen en nog veel meer.

Op de campus studeer je in het Cousins Science Centre, train je over industriestandaard tools en kom je persoonlijk en dichtbij de Hubbard Collection - een van Canada's grootste collecties van full-body taxidermische zoogdieren.

Natuurlijk zal een groot deel van uw opleiding worden besteed aan wat ooit uw kantoor zal worden: het buitenleven. We sturen je de rivieren, meren, velden en bergen in voor een veldstudie van acht maanden die uniek is voor je opleiding voor je laatste twee semesters.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA (Hons) Conservation of Cultural Heritage
    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk
  • BSc (Hons) Ecology and Conservation
    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk
  • BSc (Hons) in natuurecologie en natuurbeschermingswetenschap
    • Bristol, Verenigd Koninkrijk