Keystone logo
LeTourneau University BS - BELANGRIJKE KINESIOLOGIE
LeTourneau University

BS - BELANGRIJKE KINESIOLOGIE

Longview, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Misschien zie je jezelf in een ziekenhuisomgeving helpen als je cliënten helpt als fysiotherapeut of ergotherapeut, langs de zijlijn als coach of trainer, in de klas als leraar lichamelijke opvoeding, in het bedrijfsleven als sportmanager, als sportjournalist of radio-omroeper , of je hebt gewoon een verlangen om je geloof te delen via de sport waar je van houdt.

Onze studenten graven diep met praktische stage-ervaring en kwaliteitstraining om hen te helpen een grote impact te hebben op een grote verscheidenheid aan onderwijs- en gezondheidsgerelateerde velden - twee van de belangrijkste gebieden voor een stabiele, veelgevraagde carrière.

Kinesiologie leert iedereen, van lichamelijk begaafden tot lichamelijk gehandicapten, hoe en waarom ze zichzelf gezond en fit moeten houden. We leren individuen fysiek actief te zijn op een manier die de hele persoon verbetert: geest, lichaam en ziel.

LeTourneau University afdeling kinesiologie van LeTourneau University biedt een aantal concentraties om uit te kiezen, waardoor studenten worden voorbereid op een breed scala aan carrières.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen