Keystone logo
Lewis & Clark College

Lewis & Clark College

Lewis & Clark College

Invoering

Lewis & Clark is een particuliere instelling met een openbaar geweten, een wooncampus met een wereldwijd bereik. Studenten en docenten op alle drie de scholen van Lewis & Clark - de undergraduate College of Arts and Sciences, de Graduate School of Education and Counseling en de School of Law - streven naar nieuwe manieren van kennis door klassiek liberaal leren te combineren met baanbrekende samenwerking.

Onze studenten vertegenwoordigen de volgende generatie mondiale denkers en leiders, niet bang om conventioneel denken, burgerlijke zelfgenoegzaamheid en achterhaalde vooroordelen opzij te zetten. Toch waarderen ze wat Lewis & Clark biedt: een opleiding die is opgebouwd uit de beproefde elementen van zorgvuldige studie, origineel onderzoek en pittig debat.

Dus wat maakt de ervaring van onze studenten uniek? Wat dacht u van de inspirerende schoonheid van onze natuurlijke omgeving, op 137 hectare bebost in de zuidwestelijke heuvels van Portland. Of onze rijke geschiedenis en ons diverse, multiculturele heden. Of onze inzet voor interdisciplinair academisch leren, evenals betrokkenheid van de gemeenschap hier in Portland en de rest van de wereld.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Portland

    South Palatine Hill Road,615, 97219, Portland

    Vragen