Keystone logo
Liaoning University of Technology Bachelor in elektronische en informatica
Liaoning University of Technology

Bachelor in elektronische en informatica

Jinzhou, China

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

CNY 18.000 / per year *

Op de campus

* - per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Deze major is gericht op het cultiveren van geavanceerde talenten van wetenschappelijk onderzoek en technische technologie om het vermogen van onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, productie en integratie van elektronische apparatuur te verwerven en om het vermogen te hebben om computertechnologie en netwerktechnologie te gebruiken, zodat studenten kunnen werken met ontwerpen, onderzoeken en produceren, technologische ontwikkeling van elektronische apparatuur, communicatietechnologie, informatieverwerkingssysteem en ingebed systeem op het gebied van toegepaste elektronische technologie, communicatie en computer na afstuderen.

Deze major is een breed scala aan beroepen in Electronic Information Engineering. Studenten in deze major bestuderen voornamelijk de professionele kennis van signaalverwerving en -verwerking, en elektronische apparatuur en informatiesystemen, ondergaan de basistraining van de Electronic Information Engineering-praktijk en krijgen het basisvermogen om elektronische apparatuur en informatiesystemen te ontwerpen, ontwikkelen, toepassen en integreren.

Curriculumvereisten

Vereiste kennis en vaardigheden van afgestudeerden:

 1. De brede theoretische basiskennis van deze major systematisch onder de knie te krijgen en het brede werkbereik van Electron en Information Engineering aan te nemen;
 2. De basistheorieën en experimentele technieken van Electronic Circuit beheersen en de mogelijkheid hebben om elektronische apparatuur te analyseren en ontwerpen;
 3. De basistheorieën en gemeenschappelijke methoden van informatie-onderzoek en -proces onder de knie krijgen en het basisvermogen verwerven om het informatiesysteem met de computer te ontwerpen, te integreren, toe te passen en te simuleren;
 4. Kennis hebben van het basisbeleid, de richtlijnen en voorschriften van de informatie-industrie en de basiskennis van bedrijfsbeheer;
 5. De theoretische voortrekkers van elektronische apparatuur en informatiesystemen kennen en het elementaire vermogen verwerven om onderzoek te doen en nieuwe systemen en technologie te ontwikkelen.
 6. De basismethode beheersen van document retrieval en informatie-onderzoek en een bepaald vermogen hebben om wetenschappelijk onderzoek en praktisch werk te verrichten.

Hoofdgerecht:

Serie Courses of Circuit Theory, Series Courses of Computer Technology (language, software foundation, hardware foundation, SCM), Informatietheorie en codering, Signaal en systeem, Digitale signaalverwerking, Principe van automatische besturing, Sensing Technology, etc.

Applicatie vereiste

Notarized hoogste diploma (fotokopie): potentiële winnaars van een diploma moeten een officieel bewijs van de status van student indienen bij hun huidige school. Documenten in andere talen dan Chinees of Engels moeten worden bijgevoegd met notariële Chinese of Engelse vertalingen.

Toepassingsmaterialen

 • Kopie van de eerste 10 pagina's van het paspoort,
 • Kopie van het diploma van de middelbare school of het transcript,
 • Een recent overzicht van de bankafschriften van de sponsor,
 • Brief van het sponsorschap,
 • Aanvraagformulier (ingevuld).

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Engineering, Information Technology (B.Eng)
  • Mikkeli, Finland
 • Bachelor of Information Technology
  • Ottawa, Canada
 • Bachelor in het onderwijs (honours) (secundair) - Informatie- en communicatietechnologie
  • Hong Kong, Hongkong