Keystone logo
Lindenwood University Biologische Wetenschappen (BA, BS)
Lindenwood University

Biologische Wetenschappen (BA, BS)

Saint Charles, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9.550 / per semester *

Op de campus

* bloktarief voor traditioneel, voltijds onderwijs

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Lindenwood University Department of Biological Sciences biedt je de mogelijkheid om een bachelor of arts (BA) of een bachelor of science (BS) te volgen. De gebieden waaruit u kunt kiezen voor uw BA- of BS-graad in biologie, bereiden u voor op een verscheidenheid aan interessante en bevredigende carrièremogelijkheden op het gebied van biologie.

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière in de gezondheidszorg, zoals een arts, tandarts, arts-assistent of klinisch laboratoriumwetenschapper, is de BS in Biologische Wetenschappen de beste studiekeuze. Het is ook de beste voorbereiding voor jou als je van plan bent om een universitaire studie in biologie en aanverwante gebieden te volgen.

De BA in Biologische Wetenschappen is de beste keuze voor jou als je van plan bent om direct na je afstuderen aan de slag te gaan. Mogelijk vindt u werk in test- en onderzoekslaboratoria in verschillende industriële en academische instellingen.

Ben je geïnteresseerd in de biologie van de natuurlijke wereld? Als het antwoord "ja" is, dan is de Environmental Biology BS een uitstekende keuze voor jou. Deze opleiding bereidt je voor op een loopbaan in het beheer van natuurlijke hulpbronnen, milieubescherming en herstel van habitats.

Veel studenten kiezen voor biologie en biologische wetenschappen omdat ze van plan zijn les te geven op het niveau van de middelbare school. Als dit het door u gekozen carrièrepad is, biedt Lindenwood University u twee opties. De Bachelor of Arts in Biological Sciences met certificering in het secundair onderwijs bereidt je voor om biologie op de middelbare school te doceren, terwijl de Bachelor of Arts in Biological Sciences met unified science-certificering je voorbereidt om zowel biologie als scheikunde op middelbare schoolniveau te doceren.

Lindenwood University Faculteit Biologie

De biologiefaculteit van Lindenwood University bestaat uit wetenschappers en docenten met behaalde doctoraten die optreden als instructeurs, mentoren en academische adviseurs. Ze zijn goed toegankelijk voor studenten, beschikken over een schat aan persoonlijke en professionele kennis en zullen die kennis aan jou doorgeven. Kleinere klassen zorgen ervoor dat u de aandacht krijgt die u verdient.

Een graad in biologische wetenschappen behalen bij Lindenwood University

Lindenwood University biedt verschillende opties om een BA in biologische wetenschappen of een BS in biologische wetenschappen te behalen. De vereisten verschillen afhankelijk van het pad dat u in uw opleiding wilt volgen.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in genetica en biotechnologie
    • Las Cruces, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in zelfgeïnitieerde major
    • Columbia, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in het secundair onderwijs - specialisatie biologie
    • Greenville, Verenigde Staten