Keystone logo
Lindenwood University Boekhouding (BA, BS)
Lindenwood University

Boekhouding (BA, BS)

Saint Charles, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9.550 / per semester *

Afstand leren, Op de campus

* bloktarief voor traditioneel, voltijds onderwijs

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

  • Op de campus of online
  • Kies een BS- of een BA-opleiding
  • Afgestudeerd voorbereid op het Uniform CPA-examen
  • Flexibele schema's
  • Doorgaan na afstuderen met een Master of Accountancy
  • Betaalbaar collegegeld
  • ACBSP geaccrediteerd
  • HLC geaccrediteerd

Dit betaalbare boekhoudprogramma wordt online of op de campus aangeboden in St. Charles, MO. We bieden flexibele cursusschema's om u te helpen vooruit te komen in uw carrière en tegelijkertijd de concurrerende eisen van uw drukke leven te beheren.

Een diploma in de boekhouding kan loopbaanzekerheid bieden en tegelijkertijd een breed scala aan soorten werk bieden. Bijna elk type organisatie heeft hoog opgeleide accountants nodig.

Boekhoudkundige majors volgen cursussen over inkomstenbelasting, kostenberekening en auditing en kunnen keuzevakken kiezen zoals vennootschapsbelasting, overheids- en non-profitboekhouding en internationale boekhouding.

Lindenwood University is sinds 1921 continu geaccrediteerd door de Higher Learning Commission (HLC). De online boekhoudprogramma's BA en BS zijn ook geaccrediteerd door ACBSP.

Kies BA of BS Degree in Accounting

De boekhoudafdeling van Lindenwood University biedt een Bachelor of Science in accounting, inclusief vakintensieve cursussen, en een Bachelor of Arts in accounting, dat over het algemeen een uitgebreider en diverser curriculum is.

Bereid je voor op het CPA-examen

Wanneer u zich inschrijft voor de boekhoudkundige opleiding aan Lindenwood University , nabij St. Louis, MO, leert u de boekhoudtheorieën en praktische praktijkvaardigheden die nodig zijn om te slagen in het door u gekozen vakgebied. Een boekhoudkundig diploma bereidt je voor op carrièremogelijkheden in de particuliere sector of de kennis om deel te nemen aan het Uniform Certified Public Accountant (CPA) -examen.

Online flexibiliteit

Lindenwood brengt het beste van de ervaring op de campus - betaalbare academische programma's, ongeëvenaarde facultaire ondersteuning en een gemeenschap van diverse studenten - naar uw thuiskantoor via online leren. Dankzij flexibele lessen kun je studeren waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Uw academische adviseurs, bibliotheekdiensten, loopbaancentrum, militaire studentendiensten en andere ondersteuningssystemen zijn nooit meer dan een klik of een telefoontje verwijderd. Of u nu online of persoonlijk aanwezig bent op onze campus in St. Louis (St. Charles, MO), zorgen we ervoor dat je onderweg alles hebt wat je nodig hebt.

Boekhouding is misschien wel de meest vitale bedrijfsfunctie. Getalenteerde en goed opgeleide accountants kunnen erop vertrouwen dat hun essentiële vaardigheden deuren zullen openen in bijna elke branche.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen