Keystone logo
Link Campus University

Link Campus University

Link Campus University

Invoering

Link Campus University biedt je het hoogste onderwijsniveau en de mogelijkheid voor een werkelijk uitzonderlijke universitaire ervaring. Gelegen op een prachtig terrein op een steenworp afstand van het betoverende Vaticaanstad, studeer je samen met studenten van over de hele wereld op cursussen die in het Engels worden gegeven en heb je toegang tot een scala aan faciliteiten en leermogelijkheden die zijn ontworpen om je in staat te stellen uit te blinken in jouw vakgebied en een succesvolle carrière op te bouwen.

LCU heeft een indrukwekkend inzetbaarheidspercentage, waarbij 93% van de studenten binnen 6 maanden na afronding van hun opleiding een baan vindt. Dit is te danken aan een combinatie van academische en onderzoeksexcellentie; de constante actualisering van cursusmateriaal om de huidige markt te weerspiegelen; en de academische staf van de universiteit, die allemaal vooraanstaande experts zijn in hun vakgebied, vaak uitgenodigd om te spreken op belangrijke evenementen in Italië en in het buitenland.

De universitaire loopbaandienst is actief in het creëren van kansen voor studenten om zinvolle en relevante stages en authentieke werkervaring te voltooien, en garandeert dat ze toegang hebben tot de best mogelijke baanvooruitzichten in Italië en internationaal.

Campusfuncties

Bekijk de video hierboven voor een momentopname van onze prachtige historische campus en locatie in Rome.

Link Campus University is gehuisvest in een prachtig complex van groot artistiek en historisch belang - de Casale San Pio V. Voor meer informatie over het belang van het gebouw en onze faciliteiten kunt u terecht op onze website .

Binnen deze indrukwekkende structuur bevinden zich de moderne en innovatieve faciliteiten die de universiteit biedt, inclusief de klaslokalen, die allemaal zijn ontworpen als hybride leerruimten, evenals de gedeelde leerruimten en laboratoria die zijn uitgerust met de nieuwste software en technologie.

De campus omvat ook andere belangrijke kenmerken, zoals de imposante oude bibliotheek die ooit een school was voor opvoeders van slechtzienden en nog steeds een grote collectie boeken in braille heeft. Tegenwoordig vinden hier conferenties, spraakmakende evenementen en verdediging van proefschriften plaats; het Gymnasium, dat nog een deel van zijn originele kenmerken heeft behouden - waar evenementen en seminars plaatsvinden; het Romagnoli-gebouw waar de meeste klaslokalen en universiteitskantoren zich bevinden; de karakteristieke tuinen en binnenplaatsen; de Piazetta - het centrale plein dat een populair ontmoetingspunt is onder onze studenten; en het Art Cafè waar eten en drinken wordt geserveerd en is verfraaid met kunst, waar studenten en medewerkers gebruik maken van gezelligheid, ontspanning of zelfstudie. Er is ook parkeergelegenheid op de campus voor studenten.

  toelatingen

  Dit zijn de toelatingseisen voor studeren aan LCU:

  Bachelor's Degrees : kwalificatie van het hoger secundair onderwijs na minimaal 12 jaar onderwijs en een geschikt niveau Engels (minimaal niveau B1 op ERK-schaal)

  Master's Degrees : 3-jarige undergraduate (bachelor) graad van een officiële universitaire instelling en een geschikt niveau Engels (minimaal niveau B2 op ERK-schaal)

  Hoe inschrijven?

  1. Kies je cursus

  2. Neem contact op met LCU

  3. Afspraak (online) met een studieadviseur

  4. Verstuur uw documenten en vul het inschrijvingsformulier in

  5. Pre-inschrijving via universitaire portal (met onze begeleiding)

  6. We bieden volledige begeleiding bij andere procedures, zoals visumaanvragen, het vinden van accommodatie en al het andere.

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  Locaties
  • Rome

   Via del Casale di San Pio V,44, 00165, Rome

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Vragen