Keystone logo
Link Campus University BA in politieke wetenschappen en internationale betrekkingen
Link Campus University

BA in politieke wetenschappen en internationale betrekkingen

Rome, Italië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De bacheloropleiding Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen, met een gespecialiseerd curriculum in Internationale Politiek en Overheid, heeft tot doel spraakmakend, interdisciplinair onderwijs te bieden om kritische analysevaardigheden te ontwikkelen in sociale, politieke, economische en juridische contexten, zowel op nationaal als op nationaal niveau. internationale niveaus.

Binnen dit programma, dat in het Engels wordt aangeboden, ligt er, naast fundamentele en bepalende activiteiten op traditionele gebieden, de nadruk op een duidelijk internationaal perspectief en op de organisatorische en bestuurlijke aspecten van politieke en institutionele systemen.

De internationale politiek en regering leggen de basis voor de vorming van een moderne leidinggevende figuur, professioneel opgeleid en in staat de noodzakelijke taal te begrijpen en te spreken voor degenen die verantwoordelijkheden op zich moeten nemen in een scenario van hoge complexiteit en toenemende noodsituaties.

Naast onderwerpen die verband houden met bestuur en administratie, besteedt het programma bijzondere aandacht aan aspecten en vaardigheden die verband houden met veiligheid, evenals politieke en administratieve activiteiten op hoog niveau in zowel publieke als private instellingen.

Waarom kiezen voor Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen aan de Link Campus University?

Door je in te schrijven voor dit programma investeer je in een uitgebreide opleiding die je in staat stelt om door de complexiteit van het hedendaagse bestuur te navigeren, en je voor te bereiden op belangrijke rollen in een snel evoluerend mondiaal landschap.

Dit is een kans om praktische vaardigheden en onderscheidingsvermogen te verwerven die essentieel zijn voor impactvol leiderschap in de publieke en private sector. Grijp deze kans om uw carrièretraject te verbeteren en uw professionele horizon te verbreden.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen