Keystone logo
Linnaeus University Bachelor of Science in International Business
Linnaeus University

Bachelor of Science in International Business

Kalmar, Zweden

180 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

03 Sep 2024

SEK 340.500 *

Op de campus

* totaal collegegeld

Studenten Sessie

Invoering

Wil je werken in het internationale bedrijfsleven, in Zweden of daarbuiten? In het international business programma leer je hoe je zakelijke relaties in een internationale context aangaat, onderhoudt en ontwikkelt.

Dit dynamische programma geeft je een solide bachelor in bedrijfskunde met een specialisatie in international business. Het biedt ook een speciale focus op 's werelds meest interessante groeigebieden, zoals China, India, Latijns-Amerika en het Afrikaanse continent. Het belangrijkste studiegebied is bedrijfskunde, en cursussen in organisatie, marketing, ondernemerschap, en management controle worden gecombineerd met het profiel onderwerp van de internationale business studies die zich bezighouden met historische, economische en politieke aspecten met betrekking tot internationale zakelijke activiteiten. Er zijn ook cursussen in internationale economie, statistiek en handelsrecht. Theoretische kaders en instrumenten worden geïntegreerd met inzichten uit en interactie met de praktijk van professionele internationale verkoop, inkoop en bedrijfsontwikkeling die je direct van pas zullen komen in je toekomstige professionele leven. Het ervaringsleren vindt plaats in een opwindende en stimulerende internationale studieomgeving, aangezien een mix van Zweedse en internationale studenten wordt toegelaten tot het programma.

Mate

Bachelor of Science met specialisatie in International Business (Hoofdvakgebied: Bedrijfskunde).

Dit is de Linnaeus Universiteit

Linnaeus University is een moderne, internationale universiteit in het zuidoosten van Zweden. We zijn gevestigd in twee natuurminnende steden, een aan de Oostzee en een omringd door meren in de groenste stad van Europa. Meer feiten over de Linnaeus Universiteit:

  • Opgericht in 2010 door een fusie tussen de Universiteit van Kalmar en de Universiteit van Växjö;
  • Gelegen in Kalmar en Växjö;
  • 44.000 ingeschreven studenten;
  • 2.200 ingeschreven internationale studenten;
  • 6e grootste universiteit in Zweden wat betreft het aantal studenten;
  • 780 partneruniversiteiten in meer dan 80 landen;
  • 100-graden-opleidingen op het niveau van de eerste cyclus, waarvan 8 in het Engels;
  • 80-graduaatprogramma's op het niveau van de tweede cyclus, waarvan 35 in het Engels.

Kalmar

In Kalmar ligt de Linnaeus Universiteit in het centrum van de stad. Universitetskajen is volledig nieuw gebouwd en ligt vlak aan zee. Hier maak je deel uit van een creatieve kennisomgeving.

In het stadscentrum wonen ook de meeste studenten. Alles is binnen tien minuten fietsen beschikbaar, of je nu wilt zwemmen in de zee, studeren, winkelen of sporten. Historische gebouwen en geplaveide straten geven charme aan de stad. Als het zonnig is, is het gebied naast de gracht van Kalmar Castle gevuld met studenten die studeren en zonnebaden. Het studentenleven is een natuurlijk onderdeel van Kalmar. Dit is waar uw droom van de toekomst begint!

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Chat with students

Vragen