Keystone logo
Linnaeus University Bachelor of Science in Software Technology
Linnaeus University

Bachelor of Science in Software Technology

Växjö, Zweden

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

03 Sep 2024

SEK 465.000 *

Op de campus

* collegegeld voor studenten buiten EU / EES / Zwitserland: 390.000,00 SEK

Studenten Sessie

Invoering

Zou je willen werken met game-ontwikkeling, IT-systemen voor auto's, of misschien binnen telecom? De toekomst is spannend en vol met mogelijkheden!

IT is overal in onze samenleving - in huizen, de gezondheidszorg en de industrie. Dit programma richt zich vooral op de software in IT-systemen, die te vinden is in alles, van mobiele telefoons en games tot auto's en industriële robots. Als computerwetenschapper krijg je een grondige kennis van programmeren en de kunst van het ontwerpen en ontwikkelen van IT-systemen.

Computers worden bestuurd door programma's. Deze programma's kunnen zeer kleine of enorme systemen zijn met miljoenen regels programmacode. De ontwikkeling van grotere programma's vereist een goed doordachte aanpak en een goede organisatie. Hoe je grote computersystemen organiseert, ontwerpt en ontwikkelt, zijn enkele dingen die je leert in softwaretechnologie, een onderwerp van informatica. Je verwerft ook kennis van andere gebieden van de informatica, zoals computernetwerken, databases en besturingssystemen.

Met keuzevakken binnen het programma kunt u uw eigen educatieve profiel maken, bijvoorbeeld in computergraphics / visualisatie.

Toelatingseisen

Algemene toelatingseisen Wiskunde D. Of: Wiskunde 3c.

selecties

Graad 60% en Zweedse Scholastic Aptitude Test 40%

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Een eerste baan betekent waarschijnlijk dat je als programmeur binnen een grotere organisatie werkt. U kunt vervolgens aan de slag gaan als projectmanager, consultant of opvoeder. Waar u ook werkt, u werkt waarschijnlijk in een team met andere personen. De IT-wereld is wereldwijd, dus werken in het buitenland is net zo waarschijnlijk als werken in Zweden.

Mate

Bachelor of Science met specialisatie in softwaretechnologie. Het hoofdvak van studie: informatica.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Chat with students

Vragen