Keystone logo
Livingstone College Bachelor in het sociaal werk (BSW)
Livingstone College

Bachelor in het sociaal werk (BSW)

Salisbury, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Geaccrediteerd door de Council on Social Work Education, biedt de Social Work Department de Bachelor of Social Work (BSW) graad aan. Afgestudeerden van het sociaal werkprogramma van Livingstone College zijn voorbereid op beginnende professionele tewerkstelling in openbare en particuliere instellingen zoals kinderwelzijnsbureaus, scholen, ziekenhuizen en servicebureaus voor ouderen en gehandicapten. Carrières omvatten ook werk met ontwikkelingsgehandicapten, daklozenopvang en huisvestingsprogramma's.

De doelstellingen van het programma zijn bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen een praktijkparadigma te verwoorden dat voortkomt uit een toewijding aan mensenrechten, sociale en economische rechtvaardigheid en geïndividualiseerde kracht en collectieve empowerment.

Vanuit deze leidende programmatische inzet worden de volgende doelen gerealiseerd.

Een curriculum bieden dat afgestudeerden voorbereidt op een competente beginnende professionele generalistische sociale werkpraktijk met diverse cliëntsystemen, geleid door de waarden en ethiek van het maatschappelijk werk.

Om een curriculum te bieden dat afgestudeerden voorbereidt op het bevorderen van mensenrechten en sociale, economische en ecologische rechtvaardigheid, en om deel te nemen aan beleidspraktijk en preventieactiviteiten die zijn ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op het identificeren, beoordelen en ontwikkelen van strategieën die de omstandigheden veranderen die belemmeren of schenden , en ontzeg klanten deze rechters om gezond functioneren en welzijn van diverse cliëntsystemen te bevorderen.

Een curriculum bieden dat afgestudeerden voorbereidt op het verlichten van armoede, onderdrukking en andere vormen en onrechtvaardige mechanismen.

Een curriculum bieden dat afgestudeerden voorbereidt op praktijkgericht onderzoek en op onderzoek gebaseerde praktijk door een wetenschappelijke, analytische, op bewijzen gebaseerde onderzoeksbenadering van de praktijk te ondernemen om hen in staat te stellen zich aan te passen aan een steeds veranderende praktijkomgeving.

Een curriculum bieden dat afgestudeerden voorbereidt op het gebruik van het generalistische interventiemodel om effectief te oefenen met verschillende individuen, gezinnen, groepen, organisaties en gemeenschappen.

Het BSW Het programma bouwt voort op de traditionele basis voor algemeen onderwijs in de vrije kunsten. Het programma leidt zijn afgestudeerden op om te presteren als een beginnende huisarts om de wereldwijde gemeenschap te dienen. Afgestudeerden houden zich ook bewust van levenslang leren, permanente educatie of afgestudeerde en gespecialiseerde studie.

Majors voor maatschappelijk werk moeten voldoen aan de zevenenveertig (47) algemene kredietvereisten voor onderwijs van het college. Majors moeten ook tweeënveertig (42) kredietvereisten voor professionele basiscursussen, vijftien (15) kredietvereisten in verwante of ondersteunende cursussen voor de major, negen (9) kredietvereisten in keuzevakken voor sociaal werk en negen (9) studiepunten behalen vereisten in vrije keuzevakken. Bovendien moeten de majors van Social Work zes (6) studiepunten in het Spaans en zes (6) studiepunten van universiteitswiskunde behalen.

Studenten die sociaal werk willen afstuderen, moeten een aanvraag indienen voor toelating tot zowel het college als het sociaal werkprogramma. Er zijn twee (2) afzonderlijke toelatingseisen gespecificeerd in het gedeelte "Toelatingsprocedure" van het Studentenhandboek Sociaal Werk. Exemplaren van het handboek zijn verkrijgbaar bij de directeur van de afdeling Maatschappelijk Werk. Na toelating tot het programma moeten studenten een 2.5 GPA behouden in hoofdvakken en een 2.0 GPA in het algemeen.

Alle senior majors in maatschappelijk werk zijn verplicht om een veldinstructie van vijftig dollar ($ 50) te betalen wanneer ze zich registreren voor de SWK 460: veldinstructie / seminarcursus en moeten regelingen treffen voor vervoer van en naar hun veldplaatsingssite voor het begin van de cursus.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen