Keystone logo
London Metropolitan University BEng (Hons) in elektronische engineering en internet der dingen
London Metropolitan University

BEng (Hons) in elektronische engineering en internet der dingen

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Britse student voltijds; GBP 2.310 per module van 30 studiepunten Britse student deeltijd; GBP 16.000 per jaar buitenlandse studenten voltijds

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Waarom deze cursus studeren?

Deze carrièregerichte cursus is bedoeld om u te helpen uw carrière een vliegende start te geven in een reeks industriële sectoren waarvoor u elektronische en cyberfysieke systemen met internettoegang moet gebruiken. Je zou kunnen gaan werken in gebieden zoals luchtvaart, automotive, defensie, smartphones, telecommunicatie, medische apparatuur of spoorwegsystemen.

Je kunt ook doorstromen naar verdere postdoctorale studies, zoals een masterdiploma of MPhil/PhD.

Bedrijven over de hele wereld beschouwen het gebrek aan vaardigheden en kennis van het Internet of Things (IoT) binnen hun personeel als een van de grootste obstakels om het op grotere schaal te gebruiken. Hierdoor groeit de vraag naar afgestudeerden met kennis en vaardigheden op het gebied van elektronica en IoT snel.

Deze Electronic Engineering en Internet of Things BEng wordt ondersteund door verschillende gespecialiseerde laboratoria in algemene elektronica, IoT, hoogfrequente communicatie, computer-aided design (CAD), embedded systemen en digitale systemen en opto-elektronica.

Wanneer je een van onze gespecialiseerde modules bestudeert, breng je een aanzienlijk deel van de module door in laboratoria, zodat je de kans krijgt om te oefenen wat je leert tijdens je lezingen en seminarsessies. Met behulp van een industriestandaard simulatiepakket onderzoekt, ontwerpt, implementeert, test en documenteert u een verscheidenheid aan praktijkvoorbeelden van elektronica en communicatiesystemen. Deze sessies worden individueel of in groepsverband uitgevoerd.

Via een stage in een echt klantgestuurd project doe je vaardigheden op waar werkgevers naar op zoek zijn en praktijkervaring. De cursus helpt je ook om interpersoonlijke, teamwerk- en technische vaardigheden te ontwikkelen, naast commercieel, ethisch en milieubewustzijn.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in elektrische en elektronische engineering
  • Ho Chi Minh City, Vietnam
 • Bachelor in elektronica en ICT
  • Sint-Katelijne-Waver, België
  • Online Belgium
 • B.Eng (Hons) Electrical & Electronic Engineering - Advanced Standing
  • Ras Al-Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten