Keystone logo
Long Beach City College / Rosenborg

Long Beach City College / Rosenborg

Long Beach City College / Rosenborg

Invoering

Sinds 1927 vormt Long Beach City College het hart van de gemeenschap en biedt educatieve programma's met een toewijding aan excellentie in het leren van studenten in een cultureel diverse en levendige omgeving.

Het college groeide snel tijdens en na de Tweede Wereldoorlog en voegde de Pacific Coast Campus toe, voorheen Hamilton Junior High, in 1949. Talrijke uitbreidingscampussen en satellietlocaties werden toegevoegd terwijl de groei zich voortzette in de vroege jaren zeventig. Als gevolg van de staatswet scheidde het college zich af van het Long Beach Unified School District en werd het het onafhankelijke Long Beach Community College District met zijn eigen lokaal gekozen Board of Trustees.

Long Beach City College heeft nog steeds een verdiende reputatie voor excellentie vanwege zijn educatieve programma's en zijn afgestudeerden behalen enorm succes na de overgang naar vierjarige hogescholen of het betreden van het personeelsbestand. De reputatie van het college wordt verder versterkt door belangrijke partnerschappen en initiatieven voor economische ontwikkeling. Met zijn vele prestaties is LBCC goed gepositioneerd om voort te bouwen op zijn traditie van succes in het dienen van de gemeenschap voor de komende generaties.

Locaties

  • Long Beach

    California 1,1305, 90806, Long Beach

    Vragen