Keystone logo
Long Island University

Long Island University

Long Island University

Invoering

Long Island University , opgericht in 1926, blijft hoger onderwijs herdefiniëren en biedt kwalitatief hoogstaand academisch onderwijs door docenten van wereldklasse. Erkend door Forbes vanwege zijn nadruk op ervaringsleren en door de Brookings Institution vanwege zijn "toegevoegde waarde" aan de resultaten van studenten, biedt LIU bijna 250-graden programma's, met een netwerk van meer dan 280.000 alumni, waaronder marktleiders en ondernemers over de hele wereld.

LIU Brooklyn stelt studenten in staat hun volledige potentieel te realiseren als ethisch gefundeerde, intellectueel krachtige en sociaal verantwoordelijke wereldburgers. De campus biedt meer professionele programma's in de gezondheidszorg dan enige andere campus in het grootstedelijk gebied van New York, waaronder het Arnold en Marie Schwartz College of Pharmacy & Health Science, en de Harriet Rothkopf Heilbrunn School of Nursing. LIU Brooklyn is de thuisbasis van Kumble Theatre for the Performing Arts, een dynamische locatie voor optredens die is ontworpen om de artistieke verkenning van studenten te voeden, en Divisie I-sportteams.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • New York

    1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, USA, , New York

  • Brookville

    720 Northern Boulevard, , Brookville

Opleidingen

Vragen