Keystone logo
Loras College Bachelor of Arts (BA) in kinesiologie
Loras College

Bachelor of Arts (BA) in kinesiologie

Dubuque, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 33.500 / per year *

Op de campus

* voltijds jaartarief

Invoering

Verdien een graad in Kinesiologie bij Loras en doe expertise op in de theorie en praktijk van fysieke activiteit. Profiteer van een liberale kunstbenadering met een interdisciplinair diploma dat psychologie, biologie, scheikunde en fysiologie omvat. Verken je toekomstige carrière via praktische stages bij klinieken, atletiekafdelingen van universiteiten en meer. Bereid je voor om examens af te leggen die je kwalificeren om een NSCA-gecertificeerde personal trainer of gecertificeerde kracht- en conditioneringsspecialist te worden.

Verdien een master in atletiektraining in 5 jaar

Geïnteresseerd in voortgezet onderwijs in atletiektraining? Je krijgt de mogelijkheid om een bachelordiploma in kinesiologie en een masterdiploma in atletische training te behalen in ons 3+2-programma, waarbij je in vijf jaar met beide graden afstudeert.

Studentenervaring

Als major Kinesiologie krijg je de kans om je eigen opleiding te volgen met cursussen die inspireren en stages die je in het veld brengen bij topwerkgevers.

Leerresultaten van studenten - Kinesiologie

Afgestudeerden van het kinesiologieprogramma zullen:

 1. Plan, implementeer, evalueer en ontwikkel effectieve oefen-, sport- of gezondheidsgerelateerde interventieprogramma's
 2. Pas een levensloopperspectief in de kinesiologie toe op de veranderende aard van psychologische percepties, fysiologisch functioneren en fysieke capaciteiten in verband met lichaamsbeweging en fysieke activiteit gedurende de hele levensduur.
 3. Problemen oplossen door informatie uit meerdere bronnen en disciplines te assimileren, synthetiseren, analyseren en toepassen.
 4. Begrijp de toepassing van kinesiologie binnen de hoofddisciplines van kinesiologie, waaronder biologie, menselijke anatomie, menselijke fysiologie en psychologie, en de toepassing op kinesiologie van concepten binnen elke discipline.
 5. Onderzoek de relaties tussen fysieke activiteitsgewoonten, voeding en welzijn, inclusief ziektepreventie en -behandeling, psychologisch welzijn, sociale gezondheid en algemeen functioneren.
 6. Begrijp onderzoeksontwerp op het gebied van kinesiologie.
 7. Begrijp de structuur en functie van musculoskeletale, cardiovasculaire, nerveuze, endocriene, metabole en respiratoire systemen en het effect van acute en chronische inspanning op elk van deze systemen.
 8. Evalueer de diversiteit aan factoren die van invloed zijn op reacties op lichaamsbeweging, inclusief die welke verband houden met cultuur, persoonlijkheid en fysiologisch functioneren op oefengedrag en reacties op lichaamsbeweging.

Carrièremogelijkheden

"Wat kan ik doen met een major Kinesiologie?"

Als student kinesiologie word je voorbereid op een verscheidenheid aan interessante carrières (sommige hebben mogelijk aanvullende diploma's en licenties nodig). Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Fysiotherapeut
 • Ergotherapeut
 • Atletiek trainer
 • chiropraxie
 • Verpleegster
 • Doktersassistent

Over de school

Vragen