Keystone logo
Loras College Bachelor of Arts (BA) in Religiewetenschappen
Loras College

Bachelor of Arts (BA) in Religiewetenschappen

Dubuque, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 33.500 / per year *

Op de campus

* voltijds jaartarief

Invoering

Religie begint met een verlangen om het doel van het bestaan te begrijpen; theologieën stellen dat bepaalde redenen van bestaan uniek en waar zijn. Bij Loras verbreden majors in Religiewetenschappen en Theologie majors hun wereldbeeld en reflecteren ze op de complexiteit van religies en spiritualiteit in de moderne wereld.

Studentenervaring

Studenten Religiewetenschappen lopen voorop in kwesties met betrekking tot sociale rechtvaardigheid, en nemen onmiddellijk deel aan hun belangrijkste cursussen en de gemeenschap. Ze komen in aanmerking voor beurzen, hebben de mogelijkheid om te presenteren op nationale conferenties en worden sterk aangemoedigd om deel te nemen aan levensveranderende stages.

Studenten met een major of dubbele major in Religiewetenschappen behoren tot de meest actieve studenten van Loras en hebben de meeste kans om in het buitenland te studeren en deel te nemen aan dienstreizen, zowel nationaal als internationaal. Een bijkomend voordeel is dat via ons ervaringsonderwijs 98% van alle majors Religiewetenschappen een baan vinden die gerelateerd is aan hun studie.

Loras College biedt diverse studiemogelijkheden in het buitenland voor alle studenten

Alle Loras-studenten, ongeacht hun major, hebben de mogelijkheid om in een ander land te wonen en te studeren. Loras College sponsort buitenlandse semesters in Ierland, Portugal, Zuid-Afrika en Spanje, samen met een breed scala aan kortetermijnstudiereizen, zoals Belize, China, Costa Rica, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Mexico en Peru .

Loras College is wereldwijd verbonden om studenten over de hele wereld unieke leerervaringen te bieden. Of studenten nu hun kennis van vreemde talen willen verbeteren of zich gewoon willen onderdompelen in een andere cultuur, het Centre for Experiential Learning helpt studenten bij het vinden van internationale programma's die het beste aansluiten bij hun leerdoelen. De internationale studie verbreedt perspectieven, vergroot het zelfvertrouwen en versterkt het aanpassingsvermogen. Studeren in het buitenland maakt afgestudeerden ook aantrekkelijker voor potentiële werkgevers en graduate schools. Studie in het buitenland ervaringen zijn levensveranderend.

“Tijdens mijn studie aan de Universiteit van Pretoria had ik het geluk dat ik lessen kon volgen die Loras niet kon bieden. De op duurzaamheid gerichte lessen die ik bij UP heb gevolgd, hebben me in staat gesteld om een passie van mij te vervullen en hebben mijn biologische stelling gevormd om duurzaam te worden gedreven - vermicompostering." — Tom Blacklock, Zuid-Afrika“De levenslange leerervaringen die ontstaan terwijl je in het buitenland bent, zullen nooit volledig worden begrepen, tenzij je de kans aangrijpt om uit je comfortzone te gaan en het leven in een ander land te ervaren. Als ik zou moeten samenvatten hoe mijn ervaring in Spanje mij heeft veranderd, zou het zijn dat ik zelfverzekerder ben, meer mondiaal bewust, en dat ik er nu naar verlang om mensen van over de hele wereld te leren kennen en ermee in contact te komen.” – Jessica Welp, Spanje“Dit is echt de beste tijd om te profiteren van deze ervaringen! Door naar het buitenland te kunnen gaan om te studeren, krijg je kansen die je als toerist niet zou hebben, dus vertrouw niet op de gedachte: 'Nou, daar zou ik in de toekomst altijd heen kunnen gaan.' Gaan!!" — Brittany Seyller, India

Partnerprogramma's

Loras College , opgericht door Matthias Loras, aartsbisschop van het bisdom Dubuque, heeft banden met het aartsbisdom die teruggaan tot ver in de negentiende eeuw. Die lange relatie heeft ertoe geleid dat het College veel succesvolle partnerschappen heeft gehad met het aartsbisdom, waarbij het nauw heeft samengewerkt met de aartsbisdomkantoren om aan een aantal behoeften te voldoen en verschillende generaties religieuze leiders op te leiden.

Tegenwoordig dienen docenten van Loras College het aartsbisdom als priesters, aalmoezeniers, commissieleden, sprekers en directeuren van aartsbisdomkantoren. Naast die vele individuele verplichtingen, zet de faculteit zich ook in om academische programmering te bieden aan een opkomende generatie lekenleiders.

Loras heeft ook zomerinstituten voor liturgische studies en parochieleiderschap gesponsord.

Loras bereidt je voor op succes in Religiewetenschappen

Theologie stelt dat de beweringen van een bepaalde traditie waar en misschien uniek zijn. Bij Loras is die traditie het christendom, zoals beoefend in de rooms-katholieke traditie.

Religieuze studies majors zullen cursussen volgen in studies van de Bijbel, moreel/ethisch gedrag en systematische theologie (denksystemen die gebaseerd zijn op christelijke openbaring). Ze profiteren van een faculteit die zowel undergraduate als graduate cursussen geeft, en van een bibliotheek met uitstekende bronnen, zowel op papier als elektronisch.

Dankzij deze middelen zijn alle majors Religiewetenschappen die hebben geprobeerd hun opleiding in graduate programma's voort te zetten, geaccepteerd door geaccrediteerde instellingen.

Leerresultaten van studenten - Religiewetenschappen en theologie

  1. Studenten zijn in staat om belangrijke elementen van religieuze traditie(s) uit te leggen en kritisch te reflecteren met behulp van belangrijke feiten, definities en woordenschat.
  2. Studenten kunnen basismethoden van onderzoek toepassen, zoals het vermogen om toegang te krijgen tot informatie uit primaire bronnen, deze te verzamelen en te ordenen.
  3. Studenten kunnen verschillende theologische benaderingen van sleutelconcepten, thema's en praktijken van het religieuze leven identificeren.
  4. Studenten kunnen theologie gebruiken om religieuze overtuigingen en praktijken binnen de hedendaagse wereld te interpreteren.

Carrièremogelijkheden

“Wat kun je met een diploma Religiewetenschappen en Theologie?”

Als major Religiewetenschappen en Theologie word je voorbereid op een verscheidenheid aan interessante carrières:

  • Directeur Religieus Onderwijs
  • Jeugd minister
  • Campus Minister
  • Sociaal werker
  • Publishing Assistant
  • Opvoeder

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen