Keystone logo
Loras College Bachelor of Arts (BA) in strafrecht
Loras College

Bachelor of Arts (BA) in strafrecht

Dubuque, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 33.500 / per year *

Op de campus

* voltijds jaartarief

Invoering

De Loras College gebaseerd op de perspectieven van een aantal academische disciplines, waaronder strafrecht, maatschappelijk werk, sociologie, psychologie en politieke wetenschappen. Studenten die afstuderen aan Loras met een graad in Criminal Justice, kunnen hun kennis toepassen, de gevolgen van alternatieve handelwijzen beoordelen en beslissingen nemen op basis van passende, juridische, sociale en ethische overwegingen. De leerervaring Criminal Justice culmineert in een veldinstructiecomponent die veel van de kennis en vaardigheden die in de klas zijn geleerd in de praktijk brengt.

Ervaring van studenten

Criminal Justice-cursussen omvatten traditionele klassikale activiteiten en ervaringscomponenten zoals politieritjes, observaties in de rechtszaal, excursies en presentaties door professionals op het gebied van strafrecht. Majors krijgen individuele hulp bij het ontwerpen van hun educatieve ervaringen. Strafrechtstudenten presenteren regelmatig hun onderzoek op de bijeenkomsten van de Midwest Criminal Justice Association. Stagemogelijkheden omvatten een breed scala aan instellingen bij stads-, provincie- en staatsinstellingen in het Midwesten.

Veel afgestudeerden zijn werkzaam in traditionele strafrechtelijke carrières, waaronder wetshandhaving en gemeenschapsgerichte correcties. Een aanzienlijk aantal studenten volgt ook opleidingen op graduaatniveau of rechtenstudies.

Loras College niet alleen waarde aan en biedt kwaliteitsonderwijs in de klas, maar begrijpt ook het belang van praktijkervaring als het gaat om voorbereid zijn op het leven na het afstuderen. Het Criminal Justice-programma biedt studenten verschillende mogelijkheden om betrokken te raken bij hun interessegebied.

"Tijdens mijn tijd bij de politie van San Diego heb ik waardevolle informatie en kennis geleerd waarvan ik denk dat ik die op andere plaatsen niet had kunnen krijgen. Ik kijk ernaar uit om deze kennis te delen en in te zetten voor mijn opleiding en, hopelijk, mijn toekomstige carrière bij de politie van San Diego. Ik zou niet dankbaarder kunnen zijn voor mijn ervaring gedurende de zomer.” Robert Agerbeek ('19)"Drie jaar lang heb ik me afgevraagd wat ik moest doen met deze graad in strafrecht en deze stage heeft me geholpen erachter te komen wat ik wilde doen. Ik wil niet alleen criminelen oppakken en straffen. Ik wil degenen helpen die worstelen om Ik wil de samenleving beter maken door criminelen te helpen omvormen tot goede en productieve leden van de samenleving.” Joseph Janouch ('19)"Ik heb veel situaties meegemaakt die me meer hebben geleerd dan wat een klaslokaal kan leren, zoals hoe je bepaalde scènes moet onderzoeken of hoe je emotioneel en feitelijk een jury kunt aanspreken. Ik heb de meest waardevolle les geleerd die bijna iedereen die in het strafrechtsysteem werkt, zou moeten weten, dat er veel kanten aan een verhaal zitten. Het belangrijkste is dat ik heb geleerd om onafhankelijk en professioneel te zijn. Als ik het heb over de stage van de openbare verdediger, zou ik het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een baan in het strafrechtelijk systeem. " Brendan Nugent ('19)"Na 200 uur kan ik vol vertrouwen zeggen dat dit mijn droombaan is en ik hoop deel uit te maken van de volgende academieklas. Dit is de enige baan die ik mezelf zie doen. Elke keer als ik binnen moet komen om een ritje te maken- meegaan of meer leren Ik zou de hele dag of nacht zo opgewonden zijn. Je mag mensen helpen om hun leven op orde te krijgen. Een van de grootste sterke punten die ik in deze stage heb ontdekt, is hoe gedreven ik ben. Ik merkte tijdens het hele proces het enige wat ik zou doen is denken: "Hoe kan ik mezelf verbeteren om bij de politie te solliciteren?" Ik zou elke dag proberen om mezelf als kandidaat voor de baan te verbeteren. Na 200 uur twijfel ik er niet aan dat dit is wat ik wil doen.” Stephanie Wehr ('20)

Succesverhalen van Criminal Justice Alumni

Door middel van instructie in de klas en praktijkervaringen via stages, Loras College zich in om studenten voor te bereiden op werk in hun vakgebied. Hoor van Loras-alumni over hoe hun tijd hier hen heeft voorbereid op succes in hun carrière.

"De les die ik heb geleerd door mijn ervaringen in mijn veldonderwijs bij de politie van Madison, is dat er dingen zijn die gewoon niet in een klaslokaal kunnen worden onderwezen. Het gaf me de kans om alles wat ik in de klas had geleerd toe te passen om te zien hoe crimineel gerechtigheid werkt eigenlijk in vergelijking met hoe het in de klas zou werken. Deze praktische ervaringen zullen me een leven lang bijblijven, omdat ik veel belangrijke lessen heb geleerd in deze instructie die me beter zullen voorbereiden op een toekomst in de rechtshandhaving. " John McMahon ('18)"Het strafrechtprogramma bij Loras heeft me mijn passie voor het recht doen realiseren en heeft me op een pad gebracht dat ik met veel plezier wil beginnen na mijn afstuderen. Ik heb vertrouwen in mijn capaciteiten om beslissingen te nemen op basis van ethische overwegingen, kennis van de wet en pas het deze zomer toe op mijn stage bij de United Marshal's Service!” Emma Cooke ('18), Patrol Officer, Highland Park Police Department"Het belangrijkste dat de stage voor mij deed, liet me een ander gebied van strafrecht zien waar ik niet bekend mee was. Mijn hele tijd hier bij Loras was ik gefocust om politieagent te worden in een kleine gemeenschap. kwam de Residential Facility op Elm St tegen. Ik herinnerde me dat ik er in mijn eerste jaar in Loras op toerde, maar ik wist niet wat daar dagelijks gebeurde. Ik wist dat het een gemeenschapscorrectieprogramma was, maar ik wist niet waar dat pad zou leiden Na het voltooien van deze geweldige ervaring, realiseerde ik me dat een plek als de Woonvoorziening is waar ik zou moeten zijn. Mijn hele focus om me aan te sluiten bij het strafrechtelijk veld was om mensen in mijn eigen gemeenschap te helpen. De Woonvoorziening bood me een geweldige ervaring om te begrijpen dat dit het perfecte platform voor mij was om mijn vaardigheden en capaciteiten te laten zien om anderen te helpen.Over het algemeen heeft deze ervaring me de weg naar mijn toekomst getoond en ik ben van plan om bij de residentiële faciliteit te werken f tijd in de nabije toekomst.” Ryan Kelley ('18), Elm Street Residential Officer, Dubuque, Ia

Leerresultaten van studenten - Strafrecht

 1. Studenten reflecteren op diversiteit en verschillen door middel van schrijven en spreken.
 2. Studenten zullen praktische kennis van CJ-beleid en professionele normen vertonen
 3. De studenten illustreren de componenten en functies van het CJ-systeem.
 4. Studenten passen kennis van CJ-systemen en criminologische theorieën toe.
 5. De studenten zullen factoren in conformiteit en deviantie beschrijven.
 6. Studenten zullen de waarde van het bijdragen van kennis aan de gemeenschap uitleggen.

Carrièremogelijkheden

"Wat kun je doen met een diploma Strafrecht?"

Als major Criminal Justice ben je voorbereid op een verscheidenheid aan interessante carrières:

 • Politie
 • Op de gemeenschap gebaseerde correcties
 • Assistent professor
 • federale reclassering
 • Advocaat
 • State Trooper
 • Politie agent
 • Afgevaardigden van de sheriff
 • Douane en grenspatrouille
 • Nucleaire beveiliging

Over de school

Vragen