Keystone logo
Loras College Bachelor of Science (BSc) in de biochemie
Loras College

Bachelor of Science (BSc) in de biochemie

Dubuque, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 33.500 / per year *

Op de campus

* voltijds jaartarief

Invoering

Loras College Biochemistry-programma biedt studenten de mogelijkheid om een sterke basis in chemische principes te ontwikkelen en hun training in het laboratorium toe te passen. Deze stichting stelt afgestudeerden in de biochemie in staat om na hun afstuderen een zeer breed scala aan opties na te streven, waaronder een graduate school of een scheikundegerelateerd vakgebied; direct aan het werk gaan voor een carrière in de chemische industrie, de overheid, het onderwijs, de techniek, de forensische wetenschap of de wet; of interdisciplinaire gebieden betreden, zoals geneeskunde, tandheelkunde, andere gezondheidsberoepen, onderwijs en meer.

Ervaring van studenten

Een onderscheidend aspect van het Loras Biochemistry-programma is ons Medical Associates Recombinant DNA Laboratory. Studenten doen onderzoek waarbij gebruik wordt gemaakt van DNA-klonering - een cruciaal onderdeel van de moderne biochemie - en moleculaire biologie.

Unieke kenmerken

Bij Loras bieden we een boeiende ervaring in combinatie met de kwaliteit en diepgang van de instructie die gewoonlijk alleen bij een grotere instelling te vinden is.

 • Loras biedt een breed opgezet, rigoureus scheikundeprogramma dat studenten intellectuele, experimentele en communicatieve vaardigheden biedt om effectieve wetenschappelijke professionals te worden.
 • Toegewijde scheikunde faculteit. Om de discipline adequaat te dekken, moet een universiteitschemieprogramma expertise hebben op het gebied van organische chemie, anorganische chemie, fysische chemie, analytische chemie en biochemie. Loras heeft een gekwalificeerde scheikundefaculteit die is opgeleid in elk van deze vijf hoofdgebieden, evenals in het belangrijke interdisciplinaire gebied van polymeerchemie.
 • De mogelijkheid voor studenten om gebruik te maken van moderne faciliteiten, waaronder het Medical Associates Recombinant DNA-laboratorium, het NMR-laboratorium en het Carver Foundation Molecular Biology-laboratorium. We beschikken over moderne instrumenten, waaronder de recente acquisities van verschillende FT-infraroodspectrometers, een triple quad gaschromatograaf/massaspectrometer en een atoomabsorptiespectrometer. Loras heeft de afgelopen 5 jaar belangrijke apparatuur toegevoegd met een waarde van meer dan $ 350.000. De aanschaf van een Bruker 300 MHz hoogveld nucleaire magnetische resonantie spectrometer van $250.000 geeft studenten toegang tot een instrument dat in maar heel weinig kleine hogescholen te vinden is. Grotere instellingen met dit type instrumentatie geven studenten zelden hands-on toegang. Elke student in het programma heeft toegang tot alle instrumentatie gedurende hun tijd bij Loras.
 • Mogelijkheden om het geleerde in de klas toe te passen op levensechte situaties zoals stages. Ook heeft de Loras Chemistry Club nationale prijzen gewonnen voor studentenbetrokkenheid en voor bijles en demonstratieshows op de campus en in lokale scholen. Leden van de club onderzoeken de mogelijkheden om een nationale bijeenkomst bij te wonen in plaatsen als San Francisco en New Orleans.
 • Een onderzoeksproject uitgevoerd door elke Loras chemie en biochemie major tijdens hun junior en senior jaar of tijdens de zomers. Deze onderzoekservaringen worden uitgevoerd met de Loras-faculteit tijdens het academische jaar of bij andere instellingen tijdens de zomer. De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd op lokale, regionale en nationale seminars en conferenties. Deze ervaring helpt studenten voor te bereiden op een loopbaan na de universiteit.

Leerresultaten van studenten - Biochemie

 1. Studenten beheersen de grondbeginselen in de biochemische, anorganische, analytische, organische en fysische chemie.
 2. Studenten kunnen experimenten plannen en uitvoeren en hun resultaten evalueren.
 3. Studenten zullen in staat zijn om wetenschappelijke en experimentele informatie door te geven aan andere wetenschappers en de gemeenschap in het algemeen.
 4. Studenten zullen relevante chemische literatuur identificeren, begrijpen en evalueren.
 5. Studenten zullen professionele vaardigheden ontwikkelen die relevante roepingen ondersteunen.

Carrièremogelijkheden

"Wat kun je doen met een diploma Biochemie?"

Onderzoek door studenten is een verplicht onderdeel van ons programma en is geïntegreerd in het tweede jaar van het curriculum, met als hoogtepunt een presentatie van een afstudeerproject. Nadat je je diploma van Loras hebt behaald, kun je doorstromen naar een graduate school of een carrière in een van deze vakgebieden:

 • Chemische industrie
 • Regering
 • Onderwijs
 • bouwkunde
 • Forensische wetenschap
 • Gezondheidsberoepen

Over de school

Vragen