Keystone logo
Loughborough University Fysica BSc (Hons) graad
Loughborough University

Fysica BSc (Hons) graad

Loughborough, Verenigd Koninkrijk

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De BSc Physics-graad in Loughborough biedt maximale flexibiliteit om optionele modules te studeren uit onze reeks natuurkundecursussen. Als je een zo breed mogelijk vakkenpakket wilt studeren in onze ultramoderne laboratoria, dan is dit de cursus voor jou.

Er kan gemakkelijk worden beweerd dat natuurkunde de belangrijkste wetenschap is bij het vormgeven van de wereld om ons heen. Technologieën zoals de simpele gloeilamp tot geavanceerde technologieën zoals de mobiele telefoon zouden zonder dit onderwerp simpelweg niet bestaan.

Als discipline gaat de natuurkunde veel dieper en probeert ze de natuurwetten bloot te leggen. Natuurkundigen gebruiken hun begrip van deze wetten om de grootste, meest diepgaande vragen te beantwoorden en om nieuwe materialen, nieuwe technologieën en, inderdaad, nieuwe hulpmiddelen te ontwikkelen om ons begrip te vergroten - van telescopen die de verre uithoeken van de ruimte kunnen observeren tot microscopen die kunnen kijken de wereld op atomair niveau.

Bij het structureren van de cursus zijn we gemotiveerd en geprofiteerd van Loughborough's sterke punten op het gebied van kwantumfysica, gecondenseerde materie, statistische fysica en de fysica van materialen, waardoor de kern BSc Physics-graad een opwindende en academisch uitstekende cursus is.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in de toegepaste natuurkunde
    • Johannesburg, Zuid-Afrika
  • Bachelor of Science in de Toegepaste Natuurkunde
    • Chicago, Verenigde Staten
  • Bachelordiploma Technische Natuurkunde (Engels)
    • Getafe, Spanje