Keystone logo
Loughborough University Industrieel Ontwerpen BA (Hons) diploma
Loughborough University

Industrieel Ontwerpen BA (Hons) diploma

Loughborough, Verenigd Koninkrijk

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onze Industrial Design BA (Hons) -graad zal je voorzien van de vaardigheden en het begrip die nodig zijn voor het ontwerpen van fysieke objecten en apparaten, met de nadruk op productvorm, gebruikersinteractie, CMF (kleuren, materialen en afwerkingen) en productie, als onderdeel van professionele ontwerppraktijk.

De cursus ontwikkelt specialistische vaardigheden en bekwaamheden in het ontwerpen en communiceren van ideeën, interacties en gebruikerservaringen. Het richt zich op driedimensionaal ontwerp, productstyling en vorm, gebruikersonderzoek, CMF, fabricageprocessen en de productie van prototypes en afgewerkte artefacten.

Industrial Design benadrukt de manier waarop producten door gebruikers worden ervaren. Tijdens de cursus wordt van u verwacht dat u uw kennis van branding, toekomstconcepten en de circulaire economie toepast op het ontwerp van toekomstige productservicesystemen.

Deze cursus deelt veel van dezelfde elementen als de Design BA-cursus. Het duidelijke verschil is dat studenten in plaats van flexibiliteit te hebben om je ontwerpspecialisme te selecteren tijdens de eerste twee studiejaren, vastzitten aan het Industrial Design Pathway . Het is geweldig voor diegenen die specifiek zijn toegewijd aan industrieel ontwerp, die specialistische vaardigheden en gevoeligheid willen ontwikkelen in de creatieve vorm en esthetiek van hedendaagse en toekomstige vervaardigde producten.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen