Keystone logo
Lycoming College Studio kunst
Lycoming College

Studio kunst

Williamsport, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het kunstprogramma van Lycoming biedt alle voordelen van een op zichzelf staande kunstacademie en biedt tegelijkertijd een traditioneel vrijzinnig kunstonderwijs, waardoor studenten opwindende, inspirerende kansen krijgen en hun geest openen voor bredere mogelijkheden.

Onze kunstafdeling staat bekend om zijn innovatieve programma, hypermodern digitaal ontwerp en uitzonderlijke docentenfaculteit en praktiserende professionele kunstenaars. De opleiding kunstgeschiedenis geeft studenten zowel een gedegen achtergrond van kunst in de context van bredere culturen als een gedegen begrip van artistieke basisprincipes. Ons boeiende curriculum voor studiokunst biedt studenten een sterke basis in de kunstkern van zeven gangen, die de essentiële vaardigheden, grammatica en geschiedenis van beeldtaal leert.

Met behulp van deze fundamentele kennis gaan studenten verder met het verkennen van een verscheidenheid aan creatieve kunstvormen om een professioneel portfolio te ontwikkelen. Onze studenten studeren af, uitgerust met alles wat ze nodig hebben om te slagen als werkende professionele kunstenaars, grafisch / webontwerpers, fotografen, docenten, kunsttherapeuten, conservatoren, curatoren, galeristen, animatoren, of in hun streven naar een hogere graad.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Degree in Fine Arts
    • Pontevedra, Spanje
  • BA in beeldende kunst en kunstgeschiedenis
    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk
  • BA in beeldende kunst
    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk