Keystone logo
The Manchester College Bsc (hons) in financiën en boekhouding - gevalideerd door Salford University
The Manchester College

Bsc (hons) in financiën en boekhouding - gevalideerd door Salford University

Manchester, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wat is de Finance en Accounting BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over?

Als u geïnteresseerd bent in de accountancy en financiën zijn, en zijn gericht op een carrière op dit gebied hebben, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn aan kennis en begrip van het financieel beheer en boekhoudkundige praktijken te ontwikkelen, in staat zijn om deze vaardigheden toe te passen in verschillende business en management contexten, en voor deze evaluatieve vaardigheden om in overeenstemming met de behoeften van werkgevers en het beroep zijn. Deze cursus geeft ook vrijstellingen van de ACCA kwalificatie papers F1-F9 voor succesvolle afgestudeerden.

Studenten krijgen de gelegenheid om vaardigheden met betrekking tot een reeks van boekhouding en financiën gebieden te ontwikkelen. Tegen het einde van de cursus zullen de studenten analytische en evaluatieve vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen in verschillende business en management context hebben ontwikkeld. Studenten zullen ook kennis en begrip van de huidige boekhouding en financiën theorieën en de praktijk dat hun effectiviteit op het gebied van boekhouding en financiën zal verbeteren hebben ontwikkeld.

De BSc (Hons) Finance and Accounting wordt grotendeels door combinatie van lezingen / seminars, workshops en tutorials geleverd. De cursus wordt geleverd op een full-time basis, gespreid over drie dagen in het St Johns Centrum. De cursus is een twee jaar een (voor niveau 5 en 6) met ingang op niveau 5 voor degenen die houden van een AAT (Vereniging van Technici Accounting) niveau 4 diploma (of gelijkwaardig).

Jaar een van de cursus bestaat uit de volgende modules:

De regelgeving en de economische omgeving

Deze module heeft tot doel de studenten een inzicht in de zakelijke en economische klimaat voor commerciële organisaties geven. De module gaat ook in op de regelgeving van het accountantsberoep en de rol van corporate governance.

Bedrijfsrecht

Het belangrijkste doel van deze module is om studenten in staat te stellen een gedegen kennis van het juridisch kader met betrekking tot ondernemingen te verwerven. Na voltooiing van deze module zullen de studenten de gelegenheid om effectief om te gaan met een breed scala van juridische materialen en wettelijke regels in het kader van het oplossen van problemen hebben gehad.

Organisatorisch gedrag

Deze module biedt een brede analyse van en inzicht in het gedrag van mensen op het werk. Na voltooiing van deze module moeten de studenten in staat zijn om de kennis van de organisatorische theorie van toepassing op de echte wereld van de arbeid en organisaties.

Financiële en management informatie systemen

Deze module is bedoeld om leerlingen te selecteren, te beschrijven en een verscheidenheid van alternatieve costing en management accounting technieken toe te passen. Aan het einde van deze module moet de student in staat zijn om te beschrijven en de invloed van de externe financiële verslaggeving te beoordelen op de kostenberekening praktijken van een organisatie.

Kwantitatieve en statistische analyse

Deze module is bedoeld om studenten kennis te laten statistische technieken die nuttig zijn voor de besluitvorming zijn. Na voltooiing van deze module moeten de studenten in staat zijn om een ​​statistische analyse uitgang effectief interpreteren.

Financiële boekhouding

Het belangrijkste doel van deze module is om studenten in staat zijn om hun begrip van de boekhoudkundige technieken bij de voorbereiding en invulling van de financiële verslagen van toepassing. Na voltooiing van deze module moeten de studenten in staat zijn om te beoordelen en specifieke boekhoudkundige concepten toepassen op praktische werkplek scenario.

Jaar twee van de cursus bestaat uit de volgende modules:

Business finance

Het belangrijkste doel van deze module is om studenten te voorzien van een grondige kennis van de rol van de financieel manager binnen een organisatie, en ook de externe financiële omgeving waarin organisaties opereren. Na afloop van de module, moet de student in staat zijn om te begrijpen wat er nodig is voor een efficiënt financieel beheer.

Geavanceerde financiële boekhouding en accounting theorie

Deze module is bedoeld om studenten uit te breiden capaciteit voor te bereiden, te analyseren, te evalueren en te rapporteren over de vennootschappelijke jaarrekening in zowel het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Tegen het einde van de module moeten de studenten in staat zijn om de huidige praktijk en het denken te evalueren in zowel het Verenigd Koninkrijk en de internationale rapportage van bedrijven.

Management accounting voor controle

Deze module is gericht op de rol en de aard van het moderne management accounting verkennen. Studenten voltooien van deze module moet in staat zijn om te kiezen en de juiste technieken toe te passen, en in staat zijn om de geldigheid en de beperkingen van deze aanpak te evalueren.

De professionele accountant

Deze module gaat in op de aard en omvang van de accountant als een professional. Het onderzoekt de huidige ethische en professionaliteit problemen in de accountancy.

Belastingregeling voor ondernemingen

Het doel van deze module is om studenten te laten kennismaken met de natuur en de werking van de kerngebieden van de belastingen met betrekking tot de bedrijven en hun werknemers. Tegen het einde van deze module moeten de studenten in staat om een ​​verscheidenheid van belasting berekeningen met betrekking tot bedrijven, vennootschappen, eenmanszaken en werknemers voor te bereiden.

Audit Framework

Deze module gaat in op het auditproces en de toepassing ervan in het kader van de externe regelgeving. Na voltooiing van deze module moeten de studenten in staat zijn om volledig te begrijpen en te evalueren het auditproces.

De beoordelingen zijn afkomstig van meer dan vier periodes evaluatie gedurende het hele jaar. Een reeks van assessment methoden wordt gebruikt, en voorbeelden van evaluaties zijn opdrachten, individuele rapporten en examens. Examens zijn een belangrijk kenmerk van deze cursus als beroepsorganisatie vrijstellingen zijn available.Each module heeft twee of drie evaluaties.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in Accounting en Management Informatie Systemen (Duits)
    • Timișoara, Roemenië
  • BA (Hons) Zakelijk (Financiën) (CMI)
    • Online United Kingdom
  • BA (Hons) Business Management (Accounting and Finance) met Foundation Year
    • Online United Kingdom