Keystone logo
The Manchester College Creatieve media management BSc (Hons) gevalideerd door de Universiteit van Salford
The Manchester College

Creatieve media management BSc (Hons) gevalideerd door de Universiteit van Salford

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wat is de Creative Media Management BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over?

Deze cursus is een BSc top-up graad ontworpen om personen te laten kennismaken met het bedrijfsleven in de media, digitale en creatieve industrie. Het ontwikkelt zakelijke en ondernemende vaardigheden en biedt de kennis die nodig is om de sprong te maken van creatieve student om creatief therapeut te maken. Het is bedoeld voor iedereen die wil om hun eigen creatieve bedrijf te starten of een aanvraag voor leidinggevende functies in organisaties met een creatieve focus.

De inhoud van deze cursus is gericht op het verbeteren van de inzetbaarheid en het ontwikkelen van business en management vaardigheden. Studenten zijn in staat om een ​​bepaald gebied van belang te bestuderen binnen de media, digitale, of creatieve industrie, terwijl het ontwikkelen van vaardigheden in onderzoek, probleemoplossende en communicatie.

Onderwerpen zijn onder meer:

  • Business-en managementvaardigheden - Innovatie en ideeën genereren - Special Event Management - Finance voor niet-financiële managers - Mensen en project management

Studenten worden beoordeeld op essays, praktische opdrachten, examens, presentaties, case studies, programma voorstellen, portefeuilles, een reflecterende tijdschrift interview transcripties en broadcast projecten.

Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond?

Het duidelijkste progressie route voor verdere studie is de MSc Media en creatief beheer, aangeboden door de Universiteit van Bolton. Succesvolle studenten zal worden uitgerust om het opzetten van hun eigen bedrijf, als zelfstandige of een aanvraag voor leidinggevende banen in de creatieve industrie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA in mediakunst en design
    • Harrisonburg, Verenigde Staten
  • Bachelor in grafisch ontwerp, Pathway in mediaontwerp
    • Barcelona, Spanje
  • Bachelor of Fine Arts in Communication Design
    • Paris, Frankrijk