Keystone logo
The Manchester College Financieel beheer BSc (Hons) gevalideerd door de Universiteit van Salford
The Manchester College

Financieel beheer BSc (Hons) gevalideerd door de Universiteit van Salford

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wat is het Financial Management BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over?

Als u geïnteresseerd bent in een leidinggevende rol met de nadruk op financiën zijn, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn aan kennis en begrip van het financieel beheer en boekhoudkundige praktijken te ontwikkelen, en in staat zijn om deze vaardigheden toe te passen in verschillende business en management contexten.

Studenten krijgen de gelegenheid om werk te verrichten op een groep project en presenteren een corporate business plan te hebben. Tegen het einde van de cursus zullen de studenten analytische en evaluatieve vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen in verschillende business en management context hebben ontwikkeld. Studenten zullen ook kennis en inzicht in de huidige financiële theorieën en de praktijk hun effectiviteit als manager zal verbeteren hebben ontwikkeld.

De BSc (Hons) Financieel Management wordt grotendeels door combinatie van lezingen / seminars, workshops en tutorials geleverd. De cursus wordt geleverd op een full-time basis, gespreid over drie dagen in het St Johns Centrum.

Er zijn zes modules die allemaal 20 studiepunten:

Ondernemingsstrategie

Deze module zal een organisatie breed perspectief door middel van het verkennen van de strategie technieken en processen te geven. Tegen het einde van de module moeten de studenten in staat om kennis en inzicht in de strategie van toepassing op een verscheidenheid van het echte leven de bedrijven.

Business simulatie

Deze module heeft tot doel de studenten te ontwikkelen vermogen om te implementeren, beoordelen en evalueren zakelijke strategie en management beslissingen in het kader van een dynamische, concurrerende marktomgeving. De studenten inzetbaarheid moet worden verbeterd door middel van de ervaring van de real-time business besluitvorming in een gesimuleerde omgeving.

Business finance

Het belangrijkste doel van deze module is om studenten te voorzien van een grondige kennis van de rol van de financieel manager binnen een organisatie, en ook de externe financiële omgeving waarin organisaties opereren. Na afloop van de module, moet de student in staat zijn om te begrijpen wat er nodig is voor een efficiënt financieel beheer.

International Finance

Deze module heeft tot doel de studenten de mogelijkheid om het risicobeheer te evalueren, begrijpen de beweegredenen voor internationale handel en investeringen en de werking van de valutamarkten te geven. Tegen het einde van de module moeten de studenten een gedetailleerd inzicht in vreemde valuta problemen en vrije handel.

Ondernemingsrecht

Deze module stelt studenten in staat om een ​​gedegen kennis van het juridisch kader met betrekking tot bedrijven en hun management nemen. Na voltooiing van deze module zullen de studenten in staat zijn om effectief om te gaan met een breed scala van juridische materialen in het kader van het oplossen van problemen. Zij zullen ook in staat om te analyseren en de wettelijke regels waarop het vennootschapsrecht is gebaseerd toepassing.

Management Accounting Technieken

Deze module biedt de mogelijkheid voor studenten om management accounting technieken toe te passen om zakelijke problemen op, met de nadruk op praktische problemen op te lossen. Na voltooiing van deze module zullen de studenten in staat zijn om te selecteren en technieken toe te passen om problemen met betrekking tot de analyse van de financiële problemen binnen een organisatie.

Elke module heeft twee of drie evaluaties. De beoordelingen zijn afkomstig van meer dan vier periodes evaluatie gedurende het hele jaar. Een reeks van assessment methoden wordt gebruikt, en voorbeelden van assessments zijn: - Individuele rapport - Groep presentatie - Group-project - Businessplan - Individuele presentaties - Examens

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen