Keystone logo
The Manchester College Handelt voor live en opgenomen media
The Manchester College

Handelt voor live en opgenomen media

Manchester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wat is de waarnemend voor Live and Recorded Media cursus over?

Dit programma is ontworpen om studenten voor het werk in het theater en de daarmee verband houdende gemedieerde industrieën van televisie, film en radio prestaties te bereiden. De cursus zal studenten in staat om een ​​scala van disciplines die relevant zijn voor acteur van vandaag en de professionele ervaring in de sector. Het college heeft twee theaters, twee podia en een buitenzwembad, overdekt, amfitheater, zijn alle theaters gebruikt voor student producties en worden ondersteund door de professionele technische team.

De acteur opleiding is geworteld in de opleidingsstelsels van Stanislavski. Binnen deze zul je beoefenaars zoals Uta Hagen, Sanford Meisner en Max Stafford-Clark te verkennen om een ​​paar te noemen. Studenten zullen een intensief trainingsprogramma dat de acteurs beweging, zang, analytische en acteertalent ontwikkelt volgen. Deze overdraagbare prestaties vaardigheden worden ontwikkeld tijdens de training aan de behoeften van een groot aantal teksten, mediums ontmoeten en van de professionele industrie.

Leerlingen begeleiding krijgen van het college op vele manieren, met inbegrip van portfolio en showreel productie, auditie voorbereiding, en auditie waarschuwingen.

Studenten worden beoordeeld door middel van een combinatie van praktisch werk en schriftelijke beoordeling. Het proefschrift proces heeft een optioneel onderdeel praktische streng evenals de traditionele geschreven optie.

Studenten worden beoordeeld door middel van een combinatie van praktisch werk (80%) en schriftelijke evaluatie (20%) - de cursus wordt afgesloten met een 5000 woord uitgebreide essay.

Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond?

Dit programma leidt acteurs voor de professionele theater en de met haar verbonden media-industrie en biedt ook uitstekende mogelijkheden voor studenten om te ontwikkelen tot postdoctorale studies. We hebben een sterke progressie tarief voor studenten ontwikkelt zich tot werkgelegenheid, de Arden Theater school heeft nauwe banden met de middelen die de studenten de blootstelling zal moeten gedurende hun derde jaar. Een professionele ontwikkeling programma is ingebed in het derde jaar van de opleiding, die studenten helpt bij het maken van de overgang van de opleiding in de industrie.

Hoe kan ik solliciteren?

Alle full-time toepassingen van de studenten in het Verenigd Koninkrijk en uit het buitenland moeten worden gemaakt met behulp van de online applicatie systeem.

Let op, de cursus informatie op deze website wordt aangeboden als alleen een naslagwerk en is onderhevig aan verandering. Het is daarom belangrijk dat u alle cursus details, inclusief locatie, tijdschema, fee, etc te controleren, bij de inschrijving als het college heeft een geen restitutie beleid.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BA in acteren en ondernemerschap
  • Lyon, Frankrijk
  • Paris, Frankrijk
 • Bachelor of Fine Arts in acteren
  • Columbia, Verenigde Staten
 • BA (Hons) Schermacteren
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Berlin, Duitsland