Keystone logo
The Manchester College Make-up artists en effecten (special effects route en mode en media-route)
The Manchester College

Make-up artists en effecten (special effects route en mode en media-route)

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wat is de Make-up Artistry & Effecten (pad Special Effects en Mode en Media pathway) cursus over?

Het programma is ontworpen om studenten die met succes de fundering graad, of een soortgelijke cursus in make-up, de mogelijkheid om de toekenning van een graad te verkrijgen hebben afgerond bieden.

De cursus bestaat uit een reeks van core modules ontworpen om verder uit te breiden de belangrijkste vaardigheden, attributen en vooraf technische bekwaamheid in de kunst van het make-up transformatie. Deze modules worden verder aangevuld door mode en media gespecialiseerde modules.

De cursus heeft tot doel de professionele make-up artiesten, die zijn uitgerust met alle vaardigheden aan te passen en te reageren op de uitdagende eisen van de make-up industrie produceren.

Met de spannende nieuwe ontwikkelingen die zich in de wereld van tv, is Manchester ingesteld op een spannende en innovatieve media-stad geworden. Make-up artiesten in deze regio zijn zeer gewild vanwege de nieuwe BBC Multi Media City in Salford Quays en de herontwikkeling van ITV Granada Studios, die onze studenten te voorzien van uitstekende mogelijkheden om veel ervaring en stages krijgen.

De cursus wordt geleverd full time meer dan twee dagen door de industrie gespecialiseerd personeel, verder ondersteund door een reeks van gastsprekers. Daarnaast zijn de studenten in staat om te reizen naar make-up artist beurzen en evenementen, waaronder Londen IMATS en Mac pro Liverpool geweest.

Alle make-up artists studenten, ongeacht welke route ze volgen bestudeert de volgende core modules:

Promotionele ontwikkelingen

Dit apparaat helpt studenten te publiceren en hun expertise als make-up artist te bevorderen. Studenten zullen onderzoeken en analyseren van het concept van marketing in relatie tot de media-industrie. Het internet wordt gebruikt als een marketing tool, zullen de studenten een online profiel of website te produceren om een ​​portfolio van hun werk te presenteren aan potentiële werkgevers.

Geavanceerde creatieve portfolio project

Deze eenheid zal de studenten te voorzien van een kans om een ​​begeleide, studentgerichte project te ondernemen. Studenten worden aangemoedigd om een ​​probleem te identificeren of een reeks van thema's waarrond om hun project te richten. Deze eenheid zal de studenten helpen om thier onderzoek en presentatie vaardigheden te ontwikkelen.

Geavanceerde contextuele project

Deze module zal de student in staat stellen om de primaire en secundaire onderzoek dat hun gekozen onderwerp in de diepte onderzoekt ondernemen en nadenken over de kritische discussies over het gekozen onderwerp.

De cursus wordt getoetst door middel van opdrachten, die worden gepresenteerd in een opdracht-formaat. De opdrachten worden uitgevoerd en binnen indiening week (januari voor een semester modules en mei voor semester twee modules) ingediend.

De studenten praktische kennis wordt getoetst door middel van de activiteiten die in ateliers, studio's en externe omgevingen.

Voorbeelden van evaluaties zijn:

  • Proefschrift - E-Portfolio - Professionele praktijk - Presentatie - Toon reel - Website / profiel - Peer Assessment - Essays - Opmerkingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA (Hons) Haar en make-up voor scherm en film
    • Brighton, Verenigd Koninkrijk