Keystone logo
The Manchester College Muziektheater
The Manchester College

Muziektheater

Manchester, Verenigd Koninkrijk

0 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wat is de Musical Theatre opleiding over?

Dit programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op werk in hedendaags muziektheater en de aanverwante bedrijfstakken. Studenten worden aangeboden vele mogelijkheden, om te ontdekken, te ontwikkelen en verfijnen van de vaardigheden die nodig zijn voor een mogelijke carrière in de prestaties, met inbegrip van televisie, film, sessie werk en cabaret.

Studenten krijgen een selectie van mogelijkheden om de mechanica van elk van de drie belangrijkste muziektheater disciplines (zang, acteren en dans) individueel te onderzoeken en, als onderdeel van een voortdurende creatieve proces, hun respectievelijke combinaties.

Al het creatieve werk wordt ondersteund door de systemen van de fysieke actie zoals die door Stanislavski gelegd en ontwikkeld door Uta Hagen en in die zin is de cursus is gericht op acteurs die kunnen zingen en dansen te produceren. De diversiteit en uitdagingen van elk jaar studenten in staat om het volledige potentieel van hun capaciteiten binnen een creatieve en stimulerende omgeving te verkennen.

Studenten worden beoordeeld door middel van een combinatie van praktisch werk (80%) en schriftelijke evaluatie (20%) - de cursus wordt afgesloten met een 5000 woord uitgebreide essay.

Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond?

Dit programma leidt acteurs voor de professionele theater en de aanverwante industrieën en biedt ook uitstekende mogelijkheden voor studenten om te ontwikkelen tot postdoctorale studies.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen