Keystone logo
The Manchester College Openbare dienst en sociale rechtvaardigheid
The Manchester College

Openbare dienst en sociale rechtvaardigheid

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Wat is de cursus Public Service en Sociale Rechtvaardigheid over?

Het doel van de opleiding is om studenten uit te rusten met de vaardigheden, kennis en ervaring die nodig is voor een breed scala van loopbanen binnen organisaties in de publieke sector. De cursus richt zich op het praktische werk op basis van vaardigheden en kennis, evenals academische en professionele competenties die waren

De graad bijvullen jaar biedt een academisch en theoretisch begrip tot een reeks van modules die kern kennis voor toekomstige werknemers in de publieke sector zijn. Er is een concentratie op de ontwikkeling van leiderschap en probleemoplossende vaardigheden in elk van de modules. De mate heeft nauwe banden werkgever en inhoud van de cursus wordt regelmatig bijgewerkt in organisaties in de publieke sector en de levering op de hoogte van de huidige trends en veranderingen te houden. De mate wordt bemand door docenten met recente relevante ervaring in de sector.

De cursus is opgebouwd uit de volgende modules:

  • Onderzoek vaardigheden, ethiek en praktijk - Onafhankelijk onderzoek of literatuurstudie

Het onderzoek proefschrift zal rusten studenten met diepgaande kennis van moderne onderzoekstechnieken. Het proefschrift kan een onderzoeksproject in opdracht van een relevante organisatie.

- Communautaire cohesiebeleid

De module leert dit fundamentele concept dat is een essentiële vereiste voor de moderne openbare dienst werkgelegenheid.

- Gelijkheid, diversiteit, mensenrechten en sociale rechtvaardigheid

Deze module richt zich op het verwerven van een grondige kennis van gelijkheden wetgeving en de huidige praktijk in de openbare dienstverlening en de werkgelegenheid.

- Nieuwe richtingen in de openbare dienst

De module biedt een breder en contextueel begrip van bestaande en nieuwe vormen van beheer en de levering van openbare diensten.

- Criminaliteit en het strafrecht

Kennis van de criminaliteit en het strafrecht is een essentiële vereiste voor studenten die willen werken binnen het brede scala van strafrechtelijke instanties. Deze omvatten politie, reclassering, gevangenis, Border Agency, ingrijpen liefdadigheidsinstellingen en arbeidsorganisaties.

De Degree heeft een verscheidenheid van verschillende beoordelingen. Dit omvat: essays, pesentations, vloek werk, pobem oplossen case studies, zelfevaluatie, peer review en examens en de evaluatie van onderzoek. Tutorial drager een belangrijk aspect van de mate structuur.

Over de school

Vragen