Keystone logo
The Manchester College Sport coaching en schoolsport
The Manchester College

Sport coaching en schoolsport

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wat is de Sport Coaching en Sport van de school natuurlijk over?

Als je een echte passie voor de sport, en willen winnen en het verbeteren van sport coaching vaardigheden, in het bijzonder binnen de sport coaching en schoolsport, dan is deze top tot een volledige graad is het programma voor u. Ontworpen om toegang, evenals de progressie te helpen, binnen een scala van loopbanen, het biedt studenten met een uitgebreide kennis en vaardigheden op belangrijke gebieden van sport coaching en schoolsport. Het is ideaal voor diegenen die willen werken met de gemeenschap sportclubs, scholen, Bodies nationale bestuur en opereren sport coaching gebaseerde bedrijven.

De BA (Hons) in Sport Coaching en Sport van de school inclusief praktische basis werk, de analyse van hedendaagse vraagstukken in de sport, sport prestatie-analyse, sportpsychologie, fitness, voeding en enterprise. De cursus bevat een mix van academische en praktische gebaseerde taken en is gericht op gedragscodes, ethiek en de beroepspraktijk binnen sport coaching en schoolsport gebaseerd contexten.

De cursus wordt voornamelijk geleverd op een full time basis door de industrie gespecialiseerde medewerkers, die beschikken over een breed scala van kennis binnen de sport, lichamelijke activiteit en coaching, en zijn actief betrokken geweest bij het professionele voetbal, rugby, powerlifting, gymnastiek, hockey en fitness.

- Actuele vraagstukken in Sport Coaching en Sport van de school

Deze module zal actuele onderwerpen binnen een sport-coaching / educatieve context te onderzoeken. Het zal betrekking hebben op gebieden zoals racisme, gokken, bedrog en corruptie, sportiviteit en tactieken, de rol van technologie, het inbedden van taal en rekenen binnen de school sport en de voordelen van sport voor de samenleving.

- Fitness en voeding voor jongeren

Deze module zal de belangrijkste elementen van fitness en voeding te onderzoeken, met name binnen de jongere bevolking. Het zal op gebieden richten, zoals aangewezen oefening programmering voor jongere sporters / actieve kinderen, planning veilige en effectieve groep oefeningen, groepsoefeningen gedrag strategieën voor jongere mensen, voordelen voor het individu en de samenleving van verbeterde voeding bij kinderen, aanbevolen dagelijkse hoeveelheden en dieet referentie en waarden van de macro-en micro-voedingsstoffen voor kinderen.

- Toegepaste Performance Analysis voor Coaching

Deze module zal de rol die de moderne technologie kan spelen in het leren door middel van analyse en technische feedback te onderzoeken. Het zal gebieden aan te pakken, zoals de analyse van de individuele sporten uitvoerder, stadia van het leren, het aanleren van vaardigheden, motorische vaardigheden, observatie, communicatie en feedback methoden.

- Research Project

Deze module zal de student in staat te stellen een onderzoeksproject binnen een sport-coaching / educatieve context vormen te produceren. Het omvat gebieden zoals ethiek en ethiek klaring, het schrijven van een literatuurstudie, het aanbrengen van een geschikte onderzoeksmethode / s, het verzamelen en analyseren van gegevens, het bespreken van de resultaten en bevindingen en raffinage presentatie en verwijzen naar vaardigheden.

- Psychologie en Ontwikkeling in Sport Coaching

Deze module zal een reeks van factoren die betrokken zijn met de psychologie binnen de jongere populatie te onderzoeken. Het zal gebieden onderzoeken, zoals de psychologische voordelen van sportparticipatie, het opbouwen van vertrouwen en het opbouwen van zelfvertrouwen, het opbouwen van karakter, het ontwikkelen van moed, motivatie en de rol van belangrijke anderen (bijvoorbeeld volwassen leraren, coaches, ouders) binnen de sport coaching / schoolsport.

- Enterprise for Sports Coaching

Deze module zal zich richten op gebieden die verband houden met het runnen van een sport-coaching bedrijf. Het zal gebieden bestrijken, zoals het ondernemerschap proces, werving en behoud van personeel, strategische marketing, waaronder het gebruik van social media, concurrent organisaties, customer service en kwaliteit management en creatieve strategie.

De cursus wordt getoetst door middel van twee taken per module te splitsen in een volledige beoordeling. Taken zijn gebaseerd rond industrie scenario's en zijn praktische basis in veel van de modules. Ontwikkeling van praktische en academische vaardigheden (zoals het verzorgen van lessen, het schrijven van essays, het schrijven van rapporten, case studies en zelfbewustzijn / reflectieve evaluatie van de eigen vaardigheden) zijn ingebouwd in opdrachten om leerlingen te ontwikkelen en te groeien hun vaardigheden in een breed scala van gebieden .

Voorbeelden van evaluaties zijn:

  • Toegepaste coaching / delivery taken - Het analyseren van de prestaties en de versterking van de technische sport vaardigheden - Hedendaagse sport coaching onderwerp analyse - Ontwikkelen van de psychologie van de sport-uitvoerder - Onderzoeksproject - Mondelinge presentaties - Poster presentaties

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc (Hons) Sportcoaching en ontwikkeling
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • BSc (Honours) in Sport, Fitness en Coaching
    • Online United Kingdom
  • Bsc sport coaching
    • Gloucester, Verenigd Koninkrijk