Keystone logo
The Manchester College Zaken en human resources management met ontwikkeling BSc (Hons) gevalideerd door de Universiteit van Salford
The Manchester College

Zaken en human resources management met ontwikkeling BSc (Hons) gevalideerd door de Universiteit van Salford

Manchester, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Wat is het Business and Human Resources Management Development met BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over?

Als u geïnteresseerd bent in een leidinggevende rol binnen een human resource milieu, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn om de nadruk op het beheer binnen het human resource-functie voorzien, en studenten voor te bereiden op een breed scala van bestuurlijke carrière binnen een human resource-omgeving.

Tegen het einde van de cursus zullen de studenten analytische en evaluatieve vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen in verschillende business en management context hebben ontwikkeld. Studenten zullen ook kennis en begrip van de huidige HR-theorieën en de praktijk hun effectiviteit als manager zal verbeteren hebben ontwikkeld. Studenten krijgen de gelegenheid om het huidige denken en de praktijk te verkennen op het gebied van ontwikkeling van medewerkers, arbeidsrecht, arbeidsverhoudingen en HRM hebben.

De BSc (Hons) Human Resource Management met Development wordt grotendeels door combinatie van lezingen / seminars, workshops en tutorials geleverd. De cursus wordt geleverd op een full-time basis, gespreid over drie dagen in het St Johns Centrum.

De cursus bestaat uit zes modules iedere module is 20 credits waard. De modules zijn als volgt:

Ondernemingsstrategie

Deze module zal een organisatie breed perspectief door middel van het verkennen van de strategie technieken en processen te geven. Tegen het einde van de module moeten de studenten in staat om kennis en inzicht in de strategie van toepassing op een verscheidenheid van het echte leven de bedrijven.

Ontwikkeling van medewerkers

Deze module ontwikkelt studenten begrijpen hoe mensen leren en hoe ze leren en ontwikkelen binnen en buiten de organisatie te vergemakkelijken. Tegen het einde van de module, moet de student in staat zijn om realistische oplossingen te bedenken en weloverwogen beslissingen in relatie tot de ontwikkeling van medewerkers vraagstukken.

Arbeidsverhoudingen

Op deze module zullen de studenten kennis met de arbeidsverhoudingen in Groot-Brittannië. Studenten inzicht van enkele dynamische processen in de arbeidsverhouding ontwikkelen. Na voltooiing van deze module zullen de studenten in staat zijn om de arbeidsverhouding van een aantal verschillende invalshoeken kritisch te evalueren.

Arbeidsrecht

Het belangrijkste doel van deze module is om een ​​goed begrip van die aspecten van het arbeidsrecht die het wettelijk kader voor de arbeidsverhoudingen te bieden te ontwikkelen. Door het invullen van deze module zullen de studenten in staat zijn om effectief gebruik maken van rechtsbeginselen in het oplossen van problemen met de werkgelegenheid.

Human resource management

Deze module is bedoeld om studenten de kennis en vaardigheden om effectief bij te dragen aan HRM op strategisch en operationeel niveau. Aan het einde van deze module zullen de studenten in staat zijn om kennis van de belangrijkste concepten en theorieën in HRM en de praktische gevolgen voor de effectiviteit van de organisatie en het concurrentievermogen te tonen.

Business simulatie

Deze module heeft tot doel de studenten te ontwikkelen vermogen om te implementeren, beoordelen en evalueren zakelijke strategie en management beslissingen in het kader van een dynamische, concurrerende marktomgeving. De studenten inzetbaarheid moet worden verbeterd door middel van de ervaring van de real-time business besluitvorming in een gesimuleerde omgeving.

Elke module wordt beoordeeld door een maximum van twee assessments. De beoordelingen zijn afkomstig van meer dan vier periodes evaluatie gedurende het hele jaar. Een reeks van assessment methoden wordt gebruikt, en voorbeelden van assessments zijn: - individueel rapport - groepspresentatie - groepsproject - businessplan - examens

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in Human Resource Leiderschap
    • Louisville, Verenigde Staten
  • Bachelor Toegepaste Psychologie (BSc)
    • Online
  • BA (Hons) in Business en Human Resource Management
    • Bristol, Verenigd Koninkrijk