Keystone logo
Manipal Academy of Higher Education Dubai

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Invoering

Manipal Academy of Higher Education, Dubai Campus is een filiaalcampus van MAHE (geacht te zijn universiteit), Manipal India met een erfenis van meer dan 64 jaar; 400.000+ alumni en de grootste privé-student die als universiteit in het land wordt beschouwd, schrijft elk academiejaar meer dan 28.000+ studenten in 23 disciplines in.

Manipal University nu MAHE vestigde zich in het jaar 2000 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Momenteel telt het meer dan 1.800+ studenten uit meer dan 40 landen over de hele wereld en is het een Indiase multidisciplinaire universiteit in de regio.

MAHE Dubai verhuisde in september 2011 naar zijn iconische, ultramoderne campus. De uitgestrekte campus heeft een oppervlakte van 750.000 vierkante meter en biedt plaats aan meer dan 5000 studenten. Afgezien van moderne speciaal gebouwde klaslokalen, herbergt de nieuwe campus in Dubai International Academic City (DIAC) geavanceerde laboratoria op het gebied van engineering, management, biotechnologie en informatietechnologie, en is het ook de thuisbasis van enkele van de beste studio's en workshops voor programma's in de regio in media & communicatie & interieurdesign.

De campus herbergt ook een uitgestrekte bibliotheek, een cafetaria, een overvloed aan sportfaciliteiten binnen en buiten, waaronder een atletiekbaan, tennisbanen, een sportschool en een fitnesscentrum en een recreatiecentrum voor jongens en meisjes. De hele campus is voorzien van wifi.

Naast academici krijgen studenten van MU, Dubai voldoende aandacht voor buitenschoolse evenementen, sportactiviteiten en andere culturele evenementen.

Redenen waarom kiezen voor een bachelorprogramma aan MAHE Manipal, Dubai Campus

 • Zeer ervaren en vooraanstaande faculteiten - 60+ jaar uitmuntendheid
 • Applicatiegericht & branchegericht curriculum
 • Dedicated Plaatsingscel en ondersteunende services
 • Best in Class Labs & faciliteiten
 • Uitgebreide wereldwijde samenwerking en academische partnerschappen
 • Uitgebreide sportfaciliteiten binnen en buiten
 • Studenten uit 40 landen

getuigenis

"Het was tijdens mijn internationale academische bezoek aan Vietnam dat ik mezelf als persoon beter kon verkennen en mijn eigen grenzen verlegde."
Bhavana
Alumni Manipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai Campus

'Het is een fijne plek om mensen uit verschillende hoeken van de wereld te ontmoeten.'
Prashid Poonith
StudentManipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai Campus

"De ervaring die ik heb opgedaan tijdens het werken voor de studentenclubs hier, in een poging realistische doelen te bereiken, bracht het beste in mij naar boven."
Alex Anto
AlumniManipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai Campus

"MAHE Dubai is een thuis weg van huis geworden. Ik hou van de lessen en hoe mijn professoren echt geïnteresseerd zijn in elke student."
D'Atra Monroe
Student Manipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai Campus

Locaties

 • Dubai

  G04,Dubai International Academic City (DIAC) PO Box 345050, , Dubai

  Vragen