Keystone logo
Mansfield University

Mansfield University

Mansfield University

Invoering

Mansfield University of Pennsylvania verwelkomt u!

Opgericht in 1857, Mansfield University Combineert de beste kwaliteiten van een klein liberal arts college met de middelen van een uitgebreide openbare universiteit. We hebben momenteel ingeschreven 2000 studenten Wie kan kiezen uit 40 studieprogramma's en 47 kleine programma's. Onze verhouding tussen student en faculteit is 16: 1. Vanwege onze kleine omvang krijgen onze studenten individuele aandacht en werken ze nauw samen met hun professoren over onderzoek en andere projecten. Buiten het klaslokaal kunnen studenten kiezen uit meer dan 100 campusclubs en organisaties En deelnemen aan intramurale sporten of deelnemen aan onze atletische teams.

Campus

Onze campus ligt in de prachtige bergen van Noord-centrale Pennsylvania, In een gebied genoteerd om zijn veiligheid, kwaliteit van leven en tal van recreatieve mogelijkheden. In de regio zijn zowel staats- als federale parken, de Pine Creek Rail Trail en de 50 mijl lange kloof bekend als de Grand Canyon van Pennsylvania. De Universiteit Is een uur ten zuiden van de Finger Lakes wijnstreek van New York, en grote steden zoals New York City, Philadelphia en Washington, DC zijn allemaal maar een busrit! Wij nodigen studenten van over de hele wereld uit om deel te worden van onze levendige en gastvrije gemeenschap. Als u geïnteresseerd bent in kleine lessen, vriendelijke professoren en individuele aandacht op een veilige campus in een prachtig deel van de Verenigde Staten, kies dan Mansfield!

Mansfield University Center voor Internationale Samenwerking en Uitwisseling

Het Mansfield University Center voor Internationale Samenwerking en Uitwisseling dient als een bron en leercentrum voor de MU-gemeenschap om wereldwijde relaties, internationaal begrip en culturele gevoeligheid te bevorderen. Het is een plek voor internationale en binnenlandse studenten om samen te komen en overeenkomsten te delen en verschillen te verkennen. Voor onze internationale studenten worden we thuis, en voor onze binnenlandse studenten creëren we de mogelijkheid om vrienden van over de hele wereld te maken. Door middel van multiculturele programma's en diensten streven we ernaar om de ervaring van de internationale student te verbeteren, terwijl in Mansfield. Het Mansfield University Center voor Internationale Samenwerking en Uitwisseling is ontworpen om internationale studenten te helpen met het volgende:

  • Toelatingsprocedure
  • Visa Services
  • Culturele onderdompeling
  • Verkrijgen van identiteitsbewaking en rijbewijs
  • Op en Off-campus Culturele Programmering
  • Gastgezin mogelijkheden
  • Internationale studentenrichting

Locaties

  • Mansfield

    North Hall, 5 Swan St., PA 16933, Mansfield

Vragen