Keystone logo
Martin Methodist College Bachelor's degree in biologie
Martin Methodist College

Bachelor's degree in biologie

Pulaski, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onze major ontwikkelt een dieper begrip van levensprocessen. Ze ontwikkelen kritisch denken en begrijpen het belang van biologie voor actuele gebeurtenissen in de echte wereld. Veel van onze studenten vinden dat het biologieprogramma hen helpt hun loopbaaninteresses te identificeren en hen voor te bereiden op hun toekomst.

Biologie majors leren hypothesen ontwikkelen en testen, gegevens verzamelen en analyseren, en de resultaten presenteren. Ze leren ook verschillende laboratoriumvaardigheden, zoals de voorbereiding van chemische oplossingen, dissectie, chromatografie, elektroforese en DNA-isolatie en -amplificatie. Bovendien verwerven ze inzicht in celstructuur, metabolisme, erfelijkheid, ecologie, evolutie en fylogenetische relaties tussen de belangrijkste taxa van organismen.

Studenten verwerven een brede kennisbasis in de levenswetenschappen, leren actuele ideeën op het gebied van ecologie, genetica, celbiologie en verschillende andere specialistische gebieden, en krijgen waardevolle voorbereiding op banen of verdere scholing.

Van Martins biologieprogramma hebben afgestudeerden zulke uiteenlopende loopbaantrajecten gevolgd als een apotheekschool, biologieonderwijs op de middelbare school en milieuchemie. Anderen hebben visbiologie, forensisch onderzoek en tandheelkunde gestudeerd. Martin biedt alle cursussen die nodig zijn om zich voor te bereiden op medische en diergeneeskundige scholen en vele andere gezondheidsgerelateerde programma's voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de gezondheidswetenschappen. Of je nu geniet van laboratoriumonderzoek of counseling, werkt met mensen, planten, dieren of microben, of buiten of binnen werkt, er zijn veel carrières waaruit je kunt kiezen om succesvol te beginnen met een biologiestudie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen