Keystone logo
Marymount California University

Marymount California University

Marymount California University

Invoering

Marymount California University is een katholieke instelling die studenten van alle religies en achtergronden verwelkomt in een kwaliteitsvol, op waarden gebaseerd onderwijs. We bevorderen een leerlinggerichte benadering van leren die de ontwikkeling van de hele persoon bevordert. Geïnspireerd door de religieuzen van het Heilig Hart van Maria, dagen we onze studenten uit om een leven van leiderschap en dienstbaarheid na te streven.

Marymount California University stelt haar studenten in staat door middel van een onderwijsprogramma dat principiële denkers ontwikkelt in de katholieke liberale kunsttraditie. We promoten een open en gastvrije campus die vaardigheden ontwikkelt voor levenslang leren. We helpen studenten om hun doelen te bereiken in het hoger onderwijs. We streven naar afgestudeerde studenten die de deugden van integriteit, respect voor de menselijke waardigheid en toewijding aan gerechtigheid belichamen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Rancho Palos Verdes

    Palos Verdes Drive East,30800, 90275, Rancho Palos Verdes

    Vragen