Keystone logo
Marymount California University Bachelor of Arts in Business
Marymount California University

Bachelor of Arts in Business

Rancho Palos Verdes, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Omdat u dicht bij de beste containerhaven van Noord-Amerika ligt, kunt u stage lopen en experts uit de industrie ontmoeten om uw carrière te starten.

Onze meest populaire major, business is ook een van de meest verkoopbare graden voor banen op instapniveau. Werkgevers willen afgestudeerden die teams kunnen leiden, geld kunnen beheren en datagestuurde beslissingen kunnen nemen. Een bedrijfsopleiding kan deuren openen naar een breed scala aan carrières.

Waarom broedt u niet uw eigen bedrijf uit? Tijdens de eerstejaarsopleiding Inleiding tot het Bedrijfsleven lees je niet alleen over de vaardigheden die je nodig hebt na je afstuderen. U maakt uw eigen bedrijfsplan en leert echte bedrijfsconcepten terwijl u ze oefent. Sommige zakelijke ideeën zijn zo goed dat ze in echte startups veranderen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen