Keystone logo
Massey University Bachelor in creatieve mediaproductie
Massey University

Bachelor in creatieve mediaproductie

Wellington, Nieuw-Zeeland

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Welkom bij de Bachelor Creatieve Mediaproductie.

We hebben onlangs ons vier nieuwe programma's Pathways geïntroduceerd, ontworpen om uw ervaring te richten op bepaalde branchedisciplines die overeenkomen met branchenormen.

 • Film & TV
 • Animatie en VFX
 • Spelontwikkeling
 • Creatieve technologieën
 • Produceren & regisseren

Het kiezen van een Pathway is optioneel en je kunt altijd je eigen diploma definiëren binnen alle CMP-cursussen.

Als universiteit omvat het programma kritische en contextuele studies - terwijl we lesgeven aan het artistieke en het technische, doen we dit zodat jij je verhaal kunt vertellen. Uw visie.

We zijn op zoek naar studenten die zich met inhoud kunnen bezighouden, die openstaan voor experimenten en het ontwikkelen van nieuwe vormen van creativiteit en expressie.

Als film- en technologiehoofdstad van de Stille Zuidzee staat Wellington bekend om zijn samenwerkingsnetwerk van creatieve en technologiebedrijven. Het is de ideale plek om je carrière een kickstart te geven en je reputatie op te bouwen, door te leren van de beste ter wereld.

De creatieve media-industrie is echter inherent internationaal - werk kan je over de hele wereld brengen. We omarmen de nieuwe wereldwijde industrie. Het College of Creative Arts is door NASAD goedgekeurd als substantieel gelijkwaardig.

Laten we nu eens kijken naar de Pathways zelf.

Film en televisie

In de opleiding Film en Televisie Pathway -studenten een breed scala aan professionele technieken voor het produceren van video-inhoud van hoge kwaliteit voor film en televisie, van pre-productie tot post-productie. Studenten leren creatieve technieken via praktische ervaring met industriestandaard en opkomende digitale technologieën, waaronder hoogwaardige professionele camera's en lenzen, geluidsapparatuur, geavanceerde lichtinstallaties en bewerkingssoftware.

Animatie en VFX

In Animatie en visuele effecten Pathway leren studenten de allernieuwste postproductietechnieken met behulp van industriestandaard software, en krijgen ze les van academisch personeel met uitgebreide professionele ervaring in het werken aan grote blockbuster-films. Onze ultramoderne apparatuur - inclusief hoogwaardige digitale videocamera's, groen scherm en motion-capture studio's - stelt studenten in staat hun creatieve visie te realiseren door middel van originele door studenten geleide projecten en klantspecifieke instructies.

Spelontwikkeling

De game-ontwikkeling Pathway omvat het maken van kunstitems, game-ontwerp en programmering, en onderzoekt diverse creatieve en technische aspecten die betrokken zijn bij het creëren van nieuwe game-ervaringen voor verschillende digitale platforms. Studenten zullen vaardigheden ontwikkelen in game-prototyping en ontwerp, testen en implementatie met behulp van industriestandaard game-engines en pijplijn, en zullen de betekenis en het effect van lineaire en niet-lineaire verhalen in moderne games onderzoeken.

Creatieve technologieën

De Creative Technologies Pathway bereidt studenten voor op snel evoluerende digitale en online platforms. Door het creatieve en het technische, evenals software en hardware te combineren, verkennen cursussen de processen en concepten die essentieel zijn voor het creëren van dynamische, intuïtieve en boeiende interactieve digitale inhoud. Studenten leren creatieve codering, hardwareontwikkeling, datavisualisatie en hoe ze platformonafhankelijke webapplicaties kunnen bouwen met behulp van geavanceerde technologieën.

Produceren en regisseren

In de sectie Produceren en regisseren Pathway -studenten die geïnteresseerd zijn in creatief leiderschap, professionele technieken en hulpmiddelen om creatieve projecten tot een goed einde te brengen. Door middel van initiële ideeën en pitching, ontwikkeling van intellectueel eigendom, preproductieplanning en budgettering, fondsenwerving en beheer van belanghebbenden, zullen studenten in deze Pathway praktische ervaring opdoen in dit veelgevraagde vakgebied.

Je profiteert van de uitgebreide industriële connecties van het College en profiteert van studeren in een stad die wereldwijd wordt erkend vanwege zijn creativiteit en innovatie in hedendaagse mediamerken en productie.

Met behulp van industriestandaard productiefaciliteiten, reageer je op instructies die creatieve studiopraktijken, lineaire en niet-lineaire verhalen vertellen, professionele praktijk, evenementenproductie en portfolio-ontwikkeling combineren.

Belangrijkste feiten

 • Drie jaar fulltime

 • Verkrijgbaar bij Wellington

 • Leer van bekroonde professionals

 • Programma alleen beschikbaar voor internationale studenten die in NZ studeren

Naast het diploma heeft Massey mogelijkheden voor verdere studie, waaronder postdoctorale diploma's en 2-jarige masteropleidingen, die allemaal kunnen worden aangepast aan de door jou gekozen specialisatie en medium.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in filmproductie
  • Berlin, Duitsland
  • Munich, Duitsland
  • + 3 meer
 • BA (Hons) in Film, Televisie en Digitale Productie
  • Bath, Verenigd Koninkrijk
 • BA (Hons) Hair, Make-up and Prosthetics for Performance
  • London, Verenigd Koninkrijk