
Bachelor Levensmiddelentechnologie cum laude
DUUR
4 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Een unieke graad in Australazië
Massey University's Bachelor of Food Technology with Honours is de enige graad in Australazië die voedingswetenschap, voedingstechnologie en voedingsindustrie combineert. 75% van onze afgestudeerden heeft binnen zes maanden na afstuderen een baan.
Hoe is het?
Eten is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. De focus op gezondheid en welzijn door middel van voedselconsumptie neemt toe. De wereldeconomieën zijn op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan rauwe producten en om veilig en voedzaam voedsel te leveren om de groeiende wereldbevolking te voeden.
Dit alles zorgt voor uitstekende carrièremogelijkheden, uitstekende salarissen en een toenemende vraag naar mensen met de vaardigheden die je opdoet door levensmiddelentechnologie te studeren.
Een unieke kwalificatie
Massey University's Bachelor of Food Technology with Honours produceert al meer dan 50 jaar afgestudeerden voor de Nieuw-Zeelandse en internationale voedingsindustrie.
Het is de enige graad in Australazië die voedingswetenschap, voedingstechnologie en voedingsindustrie combineert. Dat geeft je meer dan een graad in voedingswetenschappen - je zult technologie, engineering en zakelijke vaardigheden opdoen om je kennis toe te passen in de commerciële wereld.
Een internationaal erkend programma voor voedseltechnologie
Je diploma wordt internationaal erkend.
- Beide majors van het BFoodTech(Hons)-programma zijn goedgekeurd door het in de VS gevestigde Institute of Food Technologists (IFT).
- De major Food Process Engineering is door Engineering NZ geaccrediteerd als een professionele ingenieursdiploma onder het Washington Accord, een internationale overeenkomst (gelijk aan een vierjarige ingenieursopleiding).
- De major Food Product Technology is ook geaccrediteerd door Engineering NZ als een professionele ingenieursdiploma onder het Sydney Accord, een internationale overeenkomst (gelijk aan een driejarige ingenieursopleiding).
- Massey University is gerangschikt als een van de top 50 universiteiten wereldwijd voor Food Science & Technology (van de 300), volgens de Shanghai Ranking's Global Ranking of Academic Subjects.
Gevraagd door werkgevers
Veel van Massey's afgestudeerden op het gebied van levensmiddelentechnologie hebben een baan voordat ze hun diploma hebben behaald. Door onze internationale erkenning kun je zowel over de hele wereld als in Nieuw-Zeeland werken.
Ga direct aan het werk
Als vierjarige opleiding kun je zonder verdere training direct doorstromen naar sleutelfuncties in de voedingsindustrie (zoals productontwikkeling, procesverbetering of food engineering). Een vierjarige opleiding is ook een goede voorbereiding op een onderzoekscarrière als dat je ook interesseert.
Werk aan echte problemen in de voedingsindustrie
Massey's voedseltechnologieprogramma leert je de fundamentele en toegepaste voedseltechnologievaardigheden die je nodig hebt in je carrière. Je leert niet alleen in de klas, maar ook praktische laboratorium- en workshopsessies die zich richten op echte industriële problemen en oplossingen. Je krijgt hands-on ervaring in industriële voedselverwerkingsfabrieken. Uw docenten zijn actieve onderzoekers, waarvan velen hebben gewerkt in de Nieuw-Zeelandse en internationale voedingsindustrie.
Zo werk je in je eerste jaar aan een probleem dat zich in de toekomst stelt en bedenk je creatieve oplossingen voor dat probleem. Je bent verplicht om je werk in deze cursus te presenteren op een website die je maakt, die wordt bekeken door potentiële klanten. Uit dit project zijn een aantal fantastische websites ontwikkeld. Dit geeft je waardevolle vaardigheden in het communiceren van je werk.
Meer werkervaring tijdens je studie
De opleiding Levensmiddelentechnologie van Massey is zeer toegepast. In het laatste jaar van je studie werk je samen met de industrie in door de industrie gesponsorde projecten, waarbij je nauw samenwerkt met die industrie. Je helpt bij het oplossen van problemen uit de echte wereld en helpt de bedrijven waarmee je werkt.
Bij Massey ben je ook verplicht om 900 uur goedgekeurde zomervakantiebaan (meer dan drie zomervakanties) in de voedingsindustrie te voltooien. Dit is meer dan andere voedselkwalificaties in Nieuw-Zeeland en betekent dat je een breder begrip van de voedingsindustrie hebt, een aantal geweldige ervaringen voor je cv en dat je klaar bent om aan het werk te gaan vanaf de dag dat je afstudeert.
Majors
De studie van voedseltechnologie is gebaseerd op wetenschap en techniek. Het combineert fundamentele wetenschappen, wiskunde en statistiek, en de meer toegepaste wetenschappen en techniek met business en management.
Meer dan 50% van dit programma is volledig gericht op voeding.
Er zijn twee majors in de Bachelor of Food Technology met Honours degree:
- Voedselproducttechnologie - u leert hoe u de ontwikkeling van voedselproducten kunt leiden en beheren, van het genereren van ideeën tot productlancering
- Food Process Engineering - In deze major concentreer je je op technische principes, leer je hoe je processen ontwerpt en technologie gebruikt om effectieve voedselproductiesystemen te creëren
Hoewel je bij inschrijving een van deze majors moet kiezen, kun je van gedachten veranderen als je tijdens je studie meer leert over de voedingsindustrie. Je hebt tot halverwege je derde jaar de tijd om je definitieve specialisatiekeuze te maken.
Belangrijkste feiten
- Verkrijgbaar in Auckland
- Verkrijgbaar bij Manawatū
- Vier jaar fulltime
- Beschikbaar voor internationale studenten die in NZ studeren
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Bachelor in voeding en voeding
- Evansville, Verenigde Staten
Bachelor Levensmiddelentechniek
- Ho Chi Minh City, Vietnam
BSc (Culinary Science)
- Pretoria, Zuid-Afrika