Keystone logo
McKendree University Bachelor's degree in theater
McKendree University

Bachelor's degree in theater

Lebanon, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Met een bachelordiploma in theater leer je geavanceerde, praktische technieken op het gebied van acteren, regisseren en ontwerpen, compleet met de mogelijkheid om die vaardigheden te gebruiken bij de productie in het Hettenhausen Center for the Arts, de belangrijkste podium voor podiumkunsten in Zuid-Illinois. .

Gevestigd onder de afdeling Visual and Performing Arts, stelt de BA in Theater je in staat om een breed begrip van theaterkunst te verwerven terwijl je je vaardigheden op een specifiek aandachtsgebied aanscherpt. Het curriculum omvat toegepaste studiocursussen in acteren, regisseren en technische productie en ontwerp, evenals dramatische literatuur, theatergeschiedenis en theorie. Onze cursussen helpen je bij het opbouwen van de benodigde vaardigheden op het gebied van beweging, stem, interpretatie, ontwerp, productie, kritische analyse en schrijven.

McKendree University biedt je interactieve leermogelijkheden door middel van onze kleine klassen, ervaren docenten en unieke stage-ervaringen die je buiten het klaslokaal brengen. We zijn toegewijd aan je succes in de opleidingen die we aanbieden, de stages en buitenschoolse activiteiten die je zullen onderscheiden, en de college-ervaring die je hier opdoet. McKendree University ligt op slechts 25 minuten van het centrum van St. Louis, Missouri, in het historische Libanon, Illinois, en biedt studenten tal van verrijkende culturele, carrière- en uitgaansmogelijkheden.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen