Keystone logo
© Middlesex University Mauritius
Middlesex University Mauritius

Middlesex University Mauritius

Middlesex University Mauritius

Invoering

Bij Middlesex University Mauritius profiteren 1600 studenten van internationale bekendheid door interactie met een diverse gemeenschap van internationale studenten uit 45 landen. Bovendien hebben onze studenten de mogelijkheid om hun mondiale perspectief te verbeteren door naadloos over te stappen naar een van onze andere campussen in Londen of Dubai. De kern van onze programma's en gemeenschapsethos is een focus op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden en interdisciplinaire competenties die verder reiken dan de academische wereld, waarbij de nadruk wordt gelegd op sociaal bewustzijn en het bevorderen van verantwoordelijk burgerschap.

Ons curriculum integreert praktische, op het werk gebaseerde modules en op vaardigheden gerichte componenten, en biedt een uitgebreide voorbereiding op een succesvolle carrière in verschillende sectoren. Middlesex University Mauritius heeft een levendig en dynamisch team van medewerkers en studenten die toezicht houden op en faciliteren van een breed scala aan buitenschoolse activiteiten, clubs en sportprogramma's. Het team is toegewijd aan het verrijken van de algehele studentenervaring en werkt aan het bieden van mogelijkheden voor sociale betrokkenheid, persoonlijke ontwikkeling en fysiek welzijn. Onze Employability Service is erop gericht de bereidheid van studenten voor de professionele wereld te vergroten. Het biedt een scala aan ondersteuning en begeleiding om studenten te helpen essentiële inzetbaarheidsvaardigheden te ontwikkelen, Pathways te volgen en met succes over te stappen naar de arbeidsmarkt.

Door middel van workshops, loopbaanadvies, het opstellen van cv's en hulp bij het vinden van een baan speelt de Employability Service een cruciale rol bij het voorbereiden van studenten op de uitdagingen van de arbeidsmarkt. Ons welzijnsteam speelt een cruciale rol bij het bevorderen van een cultuur van zorg, veerkracht en gemeenschap binnen de universiteit, waarbij we erkennen dat een holistische benadering van het welzijn van studenten essentieel is voor academisch succes en persoonlijke ontwikkeling. Bij Middlesex University Mauritius herdefiniëren we het traject van academische excellentie, waarbij we ervoor zorgen dat uw potentieel wordt erkend en gecultiveerd, waardoor de weg wordt geëffend voor een ongeëvenaarde leerervaring. Jouw toekomst begint hier, waarbij je de conventionele beperkingen overstijgt en de grenzeloze mogelijkheden omarmt die onze op maat gemaakte programma's bieden.

Campusfuncties

Bereid je voor op een mix van studie en geweldige sociale ervaringen

accommodatie

Vind uw nieuwe huis - we bieden een breed scala aan opties om aan de behoeften en het budget van elke student te voldoen. Binnen onze residentie of particuliere verhuur helpen wij u bij uw keuze.

Pendelen naar de campus

Hoe het is om thuis te wonen als je studeert, en steun om het universiteits- en privéleven in evenwicht te brengen.

Het leven op de campus

Voel je thuis op de campus, sluit vriendschappen voor het leven en doe waardevolle vaardigheden op voor je toekomst.

uitrusting

Ontdek de uitstekende leer- en sociale ruimtes die onze campus tot een van de beste op het eiland maken.

Studentenondersteuning

Educatief advies, counseling – onze vriendelijke en ondersteunende gemeenschap staat voor u klaar.

Sport en fitness

Word actief en voel de teamgeest met onze externe fitnessruimte, sportteams en gratis sessies om nieuwe activiteiten uit te proberen.

  toelatingen

  Beurzen en financiering

  Beurzen voor Chagossianen

  Hoeveelheid

  Volledige vrijstelling van vergoedingen, gratis universiteitsaccommodatie en een bijdrage in de kosten van levensonderhoud, voor een periode van 1 jaar (reiskosten naar Mauritius zijn niet inbegrepen).

  verkiesbaarheid

  Je moet van Chagossiaanse afkomst zijn, dwz. geboren in het British Indian Ocean Territory (BIOT)/Chagos Archipel of afstammen van iemand die in aanmerking kwam en komt voor het bachelorprogramma waarvoor u zich heeft aangemeld.

  Deze studiebeurs is nu beschikbaar voor de academische intake in februari 2024 (Stichting/undergraduate) en is gegeven door de Britse regering als onderdeel van hun inzet om het Chagossian Support Package te leveren.

  Het aantal beschikbare initiële beurzen is beperkt. Als er meer aanvragen worden ontvangen dan er beschikbare beurzen zijn, worden de ontvangers van de beurzen geselecteerd op basis van academische verdiensten.

  Registreer uw interesse in deze beurs vóór 31 december 2023 (voor aanvragers buiten Mauritius) en 31 januari 2024 (voor lokale aanvragers).

  Locaties

  • Flic en Flac

   Middlesex University Mauritius, Coastal Road, 90203, Flic en Flac

  Vragen